Galatasaray'da Belhanda Sonrası Kimse Sneijder'in Adını Bile Anmıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Belhanda Sonrası Kimse Sneijder'in Adını Bile Anmıyor

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın son maçlardaki performansı sonrasında taraftarlar Wesley Sneijder'in adını bile anmıyor.

26.09.2017 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da yönetimin, 4.5 yıldır taraftarın sevgilisi olan Wesley Sneijder'i gönderip yerine Younes Belhanda'yı alması ortalığı karıştırmıştı. Bu karar nedeniyle neredeyse herkes yönetimi topa tutmuştu. Ligde 1 gol ve 2 asistle oynayan Faslı yıldız, Bursa'da ayak basmadık yer bırakmadı. Modern bir orta saha olduğunu kanıtladı. Fakat geçen kısa sürenin ardından rüzgar tersine esmeye başladı. Belhanda 6 haftada gösterdiği performansla adeta Sneijder'i unutturdu. Faslı yıldız 1 gol ve 2 asisitlik katkı verirken, Bursa'da zirve yaptı.

TARAFTARLAR AYAKTA ALKIŞLADI

Sahada ayak basmadık yer bırakmayan, her etkili atağın içinde olan Belhanda klasik bir 10 numaradan ziyade çok modern bir orta saha olduğunu gösterdi. Taraftarlar Faslı yıldızı ayakta alkışladı. Belhanda'nın bu performansı sonrası kimse Sneijder'in ismini artık ağzına bile almıyor. Gidişi büyük olay olan Sneijder ise gittiği Nice takımında forma şansı bulmakta çok zorlanıyor.

(Takvim)

Galatasaray\'da Belhanda Sonrası Kimse Sneijder\'in Adını Bile Anmıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Belhanda Sonrası Kimse Sneijder'in Adını Bile Anmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement