Galatasaray'da Şampiyonluk Divanı -2 - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'da Şampiyonluk Divanı -2

Galatasaray\'da Şampiyonluk Divanı -2

Galatasaray'da Haziran ayı olağan Divan Toplantısı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapıldı.

10.06.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Haziran ayı olağan Divan Toplantısı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapıldı.

Divan'da, Başkan Dursun Özbek ve yönetim ile kurullara mazbataları verilirken şampiyonluğun coşkusu ile mazbata töreni adeta bir kutlama gününe dönüştü.

Mazbata töreni sonrasın ise Divan Başkanı İrfan Aktar futbol takımının şampiyonluğundan ötürü Eski yöneticiler Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na başarı plaketi verdi. Bu üç isim de Divan üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.

Divan Başkanı İrfan Aktar ayrıca başkan Dursun Özbek'in geçmiş yönetimde ikinci başkan olarak mali disiplini sağlama yönünde önemli adımlar attığını belirtti ve Özbek'in kendi başkanlığı döneminde de bu disiplini sürdürmesini temenni etti. Ardından başkan Dursun Özbek gelecek dönemle ilgili divan üyelerine bilgi sunumu yaptı.

Dursun Özbek, Önceki yönetimdeki arkadaşlarıma ve başkanım sevgili Duygun Ağabey'e öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray'da görevin ağırlığını ben ve arkadaşlarım yüreğimizde hissediyoruz. Galatasaray'ı önceki değerli 35 başkanımızın ulaştırdığı bu seviyenin de ilerisine taşımak için çalışacağıma söz veriyorum. Mali disiplini sağlarken öncelikle tasarruf yaparak disiplinli yol aldık. Galatasaray'ın büyük imkanları var. Tasarrufu da yanlış anlamayın başarı için gerekli harcamaları savurgan olmadan yapacağız. Gözünüz arkada kalmasın kulübü en iyi şekilde yöneteceğiz ve Galatasaray'ı ileriye taşıyacağız şüpheniz olmasın. Duygun Yarsuvat'tan çok şey öğrendim. O'nun çalışmalarını anlatmak bitmez diye konuştu. Bu konuşmanın ardından Dursun Özbek, eski başkanı Duygun Yarsuvat'a kulüp adına plaket verdi. Ardından kürsüye çıkan Duygun Yarsuvat kürsüye çıktı ve şu konuşmayı yaptı.

Dursun çok şey anlattı ama biz çok şey yapmadık. Galatasaray'ın kendi içinde öyle bir enerji var ki, bu enerji Galatasaray'ı başarıya taşıdı. Hiç kimse tek başına bir şey yapmadı ortak çalışma ile oldu. Kimse Galatasaray'a küsmemeli ve bu kapıdan çıkmamalı. Galatasaray'a küsüp gidenler bir daha geri dönemezler. Bu kupalar Galatasaray'ın kimsenin değil. Müzemizde kalacak. Bu kupalara özel dolaplar yaptırmak istedim çok daha fazla dolap lazım çünkü Galatasaray'ın alacağı daha çok kupalar var. Yönetim mali durumu düzeltecek mi diye düşünüyoruz. Bana pahalı bir tabak almışlar, masraf yapmasınlar. diyerek esprili bir şekilde konuşmasını tamamladı.

ALİ TANRIYAR'A DA PLAKET

Divan toplantısında Galatasaray'ın yaşayan en yaşlı başkanı olan Ali Tanrıyar'a özel bir plaket verildi. Ali Tanrıyar kısa bir konuşma yaptı ve sözlerini Galatasaray benim herşeyim diyerek bitirdi. Ali Tanrıyar tüm üyelerce ayakta alkışlandı.

Divan toplantısındaki coşkulu ve keyifli geçen törenin ardından Divan üyelerine mangal partisi yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'da Şampiyonluk Divanı -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement