Galatasaray'dan Hamit Bombası - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Hamit Bombası

Galatasaray\'dan Hamit Bombası

Galatasaray, Hamit Altıntop için görüşmelere başladı.

10.07.2012 16:54  Güncelleme: 17:13

Galatasaray, Hamit Altıntop transferi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı kırmızılı kulübün Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir"

TRANSFER GÖRÜŞMELERİNE FENERBAHÇE DE KARIŞMIŞTI

A Milli Takım kampında "Galatasaray ile anlaştım" diyen ancak daha sonra menajerinin sarı-kırmızılı yönetimle uzlaşmaması nedeniyle Fenerbahçe ile görüşen gurbetçi oyuncu için Galatasaray Başkanı Ünal Aysal net konuşmuştu:

"Hamit Altıntop bize söz verdi. Bana 'Başkanım, istediğiniz zaman Galatasaray'a gelirim' demişti. Hocamız Fatih Terim ile yaptığı görüşmede de söz verdiğini biliyorum. Hamit sözünü tutarsa Galatasaray forması giyer. Fenerbahçe'nin Hamit'e talip olduğunu gazetelerden öğrendim. Onların Hamit'e ihtiyacı yokken bu transfere girmelerine de bir anlam veremedim"

TRABZONSPOR'A DA ZİYARET

Öte yandan Hamit Altıntop, önceki gece Trabzonspor'un Hollanda'daki kampına konuk oldu. Takımın otele geldiği ilk gece Halil Altıntop'un kardeşi Hamit Altıntop bordo–mavilileri ziyaret etti. Kampta bir süre kalan, kardeşi ve diğer futbolcularla görüşen Hamit'in, Şenol Güneş'le de kısa süre bir araya geldiği öğrenildi.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Hamit Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement