Galatasaray'da Falcao giderse ilk aday Hulk - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Falcao giderse ilk aday Hulk

Katar ekiplerinin Radamel Falcao'nun peşine düşmesi sonrası Galatasaray, Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG forması giyen Brezilyalı yıldız Hulk'u gündemine aldı.

08.04.2020 09:10  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray yönetimi, Radamel Falcao'nun takımdan ayrılması durumunda o kalibrede bir forvet oyuncusu getirmek için kolları sıvadı. Xavi'nin çalıştırdığı Katar'dan Al Sadd takımı Kolombiyalı yıldızı, götürmekte kararlı görünürken menajerlerle yapılan görüşmelerde; Galatasaray'ın önüne taraftarları sevindirecek bir isim geldi: Hulk. Formasını giydiği Shanghai ile sözleşmesi aralık ayında sona erecek sambacının bir daha Çin'e dönmek istemediği için Avrupa'da takım aradığı bilgisi yönetimle paylaşıldı.

Galatasaray'da Falcao giderse ilk aday Hulk

KAZAN KAZAN TAKTİĞİ

33 yaşındaki Hulk'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımdan teklif gelirse Çin'de kazandığı rakamın çok çok altında bir rakama imza atmak istediği belirtildi. Galatasaray yönetiminin, bonuslarla birlikte 7 milyon euro kazanan Falcao'dan daha düşük bir maliyetle Hulk'u getirme durumu ortaya çıkarsa bu fırsatı kaçırmak istemediği ifade edildi.

Galatasaray yönetimi, yaşanan kriz döneminde Falcao'yu 10 milyon euro'ya satıp Hulk gibi bir yıldızla kadrosunu güçlendirerek iki kez kazanmanın hesaplarını yapıyor.

KUPA CANAVARI

Kariyeri başarılarla dolu Hulk, Porto, Zenit ve Shanghai ile şampiyonluk ve gol krallıkları yaşadı. Ayrıca Brezilya ile 2013'te FIFA Konfederasyon Kupası'nı kazandı. 2011, 2012 ve 2015'te ise yılın futbolcusu seçildi.

Galatasaray\'da Falcao giderse ilk aday Hulk
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray'da Falcao giderse ilk aday Hulk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ziyaaaa: Heee yavrucummm heeee hulkun ayakkabisini alamazsiniz,salliyorken biraz usturuklu sallayın be 2 4 Yanıtla
  • Gggg: Ya he he 1 3 Yanıtla
  • Ali yilmaz: Ne dünya yildiz Bindan sonra olacak ekonomiyle eldekiler bile kalmayacak Hic birsey eskisi gibi olmayacak 3 1 Yanıtla
  • Kara: Sener varya ne yapacaksın hulku .. puaaazuhaaaaa 1 0 Yanıtla

Advertisement