Galatasaray, hazırlık maçında U19 Takımı'na 3-0 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray, hazırlık maçında U19 Takımı'na 3-0 mağlup oldu

İkinci devre hazırlıklarını sürdüren Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray, U19 Takımı ile hazırlık maçı yaptı. Florya'da oynanan mücadeleyi U19 Takımı, 3-0 kazandı, Fatih Terim'e 'Biz de buradayız!' mesajı verdi. Galatasaray Kulübü'nün bu mağlubiyetin ardından skoru ve maç bilgisini resmi hesaplarından paylaşmaması ise dikkat çekti.

09.01.2020 09:03  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, 2019-2020 sezonu ikinci yarı hazırlıkları kapsamında bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı çift antrenman gerçekleştirdi. Akşam antrenmanında U19 Takımı ile hazırlık maçı oynanırken, genç aslanlar sahadan 3-0 galip ayrıldı. A Takım'ın kamp kadrosunda yer almayan U19'un gollerini Yunus Akgün, Erencan Yardımcı ve Atalay Babacan kaydetti.

Galatasaray, sahaya Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Taylan, Emre Mor, Babel 11'i ile çıktı. Maçın ikinci yarısında ise Linnes, Selçuk İnan, Şener ve Adem Büyük forma giydi.

TERİM'E NET MESAJ

Teknik patron Fatih Terim'in kamp kadrosuna U19 Takımı'ndan 1 oyuncu bile almaması tepki çekmişti. U19 Takımı futbolcuları ise, ağabeyleri karşısında gösterdiği performans ve aldıkları skorla Fatih Terim'e 'Biz de buradayız!' mesajı gönderdiler.

MAÇ SKORU PAYLAŞILMADI

Antrenman bilgisi paylaşan Galatasaray Kulübü, U19 maçının skoru ile ilgili herhangi bir bildirim geçmedi. İdman raporunda sadece ''Ana bölümde 19 Yaş Altı Takımımız ile 11'e 11 çift kale taktik oyun oynandı.'' bilgisi paylaşıldı.

(Fanatik)

Galatasaray, hazırlık maçında U19 Takımı\'na 3-0 mağlup oldu

Son Dakika Spor Galatasaray, hazırlık maçında U19 Takımı'na 3-0 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • FELİPEMELO: TERİM BUNDAN SONRA DA Bİ HAMLE YAPMAZSA GENÇ ÇOCUKLARA HAKSIZLIK ETMİŞ OLUR İMPARATOR GENÇLERE ŞANS VERMELİ ARTIK 8 1 Yanıtla
    Cincon: MAtih mocam milir iişini. Euroları eksik etmeyin yeter. 3 2
  • Hemşinli: maç skorunu neden paylaşmıyorsunuz u19 da sizin takım değilmi :)) 6 1 Yanıtla
  • doğanın kanunları: imparator terim in bu sezon bulmaca gibi birşeyler çözmeye çalışıyor ama jokerleri yok 4 0 Yanıtla
  • fafa: aahahhahahahha gs kümeye 2 1 Yanıtla
  • LAZOĞLU: galatasaray son halleri oynuyor 2 0 Yanıtla
    ahmet: ünal hocayı gönderin; sizde kendi ayağınıza sıkın, sonunuz bilemedim 0 1
  • MAHMUT AĞAOĞLU: sevinelim mi üzlelim mi şaşırdık Mahmut Hocam. 1 0 Yanıtla
  • ABDÜŞ: HEP OYUNLAR, SENARYOLAR... SUSTUYSAK BİR YERE KADAR! AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN; TÜRKİYE’DİR GALATASAhaAHAHAHAHAHA :DDDddd 0 1 Yanıtla
  • cim bom bom: kuşlar cik cik ötüyor niye bukadar galatasarayla ilgileniyorsunuz fb bjk ts bırakıp gelin galatasarayın kapısı her kesime açık buyurun...galatasaray taraftarımız olun... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement