Younes Belhanda, oyun konsolunu da Madrid'e götürdü - Son Dakika
Spor

Younes Belhanda, oyun konsolunu da Madrid'e götürdü

Real Madrid maçı için İspanya'nın Madrid şehrine giden Galatasaray'da Younes Belhanda, oyun konsolunu da yanında götürdü.

05.11.2019 17:42  Güncelleme: 21:27

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında yarın Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray Madrid'e gitti. Adolfo Suarez Madrid Barajas Havalimanı'nda sarı-kırmızılı kafileyi Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Cihad Erginay karşıladı. Madrid'e eşi Fulya Terim ile giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, havalimanında takımı karşılayan az sayıda taraftarın isteğini geri çevirmeyerek, birlikte fotoğraf çektirdi. Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın yer aldığı sarı-kırmızılı kafile, daha sonra havalimanından otobüsle kalacağı otele geçti.

OYUN KONSOLUNU DA MADRİD'E GÖTÜRDÜ

Havalimanında objektiflere takılan bir görüntü ise taraftarı sinirlendirdi. Sarı-kırmızılı taraftarlarla arası bozuk olan Younes Belhanda, İspanya'ya oyun konsolunu da (PlayStation) götürdü. Bu görüntü sonrası taraftarlar, Belhanda'yı vurdumduymaz olarak nitelendirdi.

Younes Belhanda, oyun konsolunu da Madrid\'e götürdü
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Younes Belhanda, oyun konsolunu da Madrid'e götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bak: Hayır siz anlamıyorsunuz adam pes oynayarak idman yapıyor 1 0 Yanıtla
  • ...: oyun konsolunuda futbol oynadığın gibi oynuyorsan boşuna yük etme 0 0 Yanıtla
  • yorumcu baba: fatih terim ipin ucunu elinden kaçırmış kimi dansöz oynatır kimi play statın oynar bu ne rezillik 0 0 Yanıtla
  • Gs : Bu tam elekten. Geçmiş bir numune oğlum adam ol madam olma 0 0 Yanıtla

Advertisement