Galatasaray Karıştı! Fatih Terim İmzalamıyor, İstifa Bile Edebilir - Son Dakika
Spor

Galatasaray Karıştı! Fatih Terim İmzalamıyor, İstifa Bile Edebilir

Galatasaray'da yönetimin ikinci dönem mali yönden ibra edilmemesinin ardından Fatih Terim'in bu süreç sonlanana kadar imza atmama kararı aldığı ortaya çıktı. Terim'in hatta yine seçim yapılırsa istifa teklifinde bile bulunabileceği belirtildi.

26.03.2019 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ibra krizi sonrası seçim yapılana kadar yeni sözleşmeyi imzalamama kararı aldı.

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan yıllık olağan genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen Mustafa Cengiz, ''Biz görevimizin başındayız. Son genel kurulda haksız ve tartışmalı kararlara karşı hukuki mücadelemizi tüm alanlarda ve tüm boyutlarda sürdüreceğiz.'' dedi.

Galatasaray Karıştı! Fatih Terim İmzalamıyor, İstifa Bile Edebilir

Mali Genel Kurul öncesi Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim ile görüşmüş, 5 yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşmışlardı. 4. kez Galatasaray'ın başına geçen ve her seçim sürecinde yeni yönetimin önünü açmak adına istifa dilekçesini veren Fatih Terim, lig oynanırken seçim yapılırsa yine istifa teklifinde bulunabilir.

Fatih Terim bırakırsa, kriz iyice büyüyecek. Taraftarın ve yönetimin en büyük korkusu, camiada yaşanan seçim sürecinin takımı olumsuz yönde etkilemesi. Son 8 haftaya 6 puan geride girmesine rağmen, rakibi Başakşehir ile evinde karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekipte, yönetimin yaşadığı huzursuzluk takıma yansıyabilir.

Galatasaray Karıştı! Fatih Terim İmzalamıyor, İstifa Bile Edebilir

Son Dakika Spor Galatasaray Karıştı! Fatih Terim İmzalamıyor, İstifa Bile Edebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • mıstık: fati terim parayı bırakıp gitmez fati parayı çok çok severrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 14 26 Yanıtla
  • Efe : İnPARA)tor ) 17 18 Yanıtla
  • Yozgatlı: Beter olun 13 18 Yanıtla
    taaa: küme düşme adayımı olalım sarı civcivim 3 0
  • Alican: Her skintiya girecegi zaman kacan imPARAtorunuzz. Yusuf skistimi kayip. Hep ayni tatava. Daha gelmem ama gs duzelir o gelir. Batar giderr. Tipik 6sarayli. Donekler 9 17 Yanıtla
    Alish: Sende izleme 6 1
  • Tenten: Gs bu hafta yenilir ..... 9 15 Yanıtla
    Haha: Bu hafta mac yokki sümbül 2 0
  • Tr80: O Türkiyenin imparatoru oo lider oo Türkiyede teknik adamların babası açın bakim kariyeri kupalarla dolu başka biri varmı. Sizin eleştiri ona vızıltı gibi gelir . 16 6 Yanıtla
    Gs li: Onun icin rakip taraftarlar sevmiyorya 5 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement