Kulübün resmi televizyonu GS TV'de Gündem Özel programında gündeme dair açıklamalarda bulunurken Galatasaray Espor'un geleceği hakkında konuştu ve ciddi yatırımlar yapacaklardan bahsetti.
Kulübün önemli amatör dallarından birisi olan espor hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Benim dönemimden önce kuruldu espor branşı. 6 farklı ligde 8'i yabancı 60 oyuncumuz var. Özellikle PUBG Mobile'de kadın takımı son derece başarılı." sözlerine yer verdi.
Açıklamalarında League of Legends takımına bu sene ciddi yatırımlar yapacağını açıklayan Dursun Özbek, "İsmimizden söz ettireceğiz, hiçbir zaman onu ihmal etmiyoruz" ifadelerine yer verdi ve kapalı salon projesi kapsamında sadece basketbol salonu değil, esporu da dahil etmeyi planladığını söyledi.

Son Dakika › Gamegar › GS TV'ye konuşan Dursun Özbek, espor branşına ciddi yatırımlar yapacağını duyurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.