Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Sektörle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Sektörle Buluşuyor

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Bu Yıl İkinci Kez "Sektörle Tanışma Günleri" Düzenliyor. Üniversitenin Ortaköy Yerleşkesi Coşkun Kırca Salonu'nda 12 -13 Mayıs'da Gerçekleşecek "Tanışma Günleri"ne Akademisyenler ve Sektör Temsilcileri Katılacak.

05.05.2009 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi bu yıl ikinci kez "Sektörle Tanışma Günleri" düzenliyor.

Üniversitenin Ortaköy Yerleşkesi Coşkun Kırca Salonu'nda 12-13 Mayıs'da gerçekleşecek "Tanışma Günleri"ne akademisyenler ve sektör temsilcileri katılacak. "Sektörle Tanışma Günleri", "Halkla İlişkiler-Kurumsal İletişim", "Medya Planlama - Araştırma&Ölçümleme", "Reklamcılık", "Alternatif Mecralar", "Bütünleşik Pazarlama İletişimi-Medya" ve "Radyo-Televizyon-Sinema" başlıklı altı oturumdan oluşuyor.

12 Mayıs Salı günü gerçekleşecek açılış oturumunda Filiz Demirbağ, öğrencilere kariyer planlama ve koçluk hakkında bilgiler verecek. "Halkla İlişkiler-Kurumsal İletişim" başlıklı oturumda Pera Müzesi'nden Özalp Birol ve Doğuş Holding'den Deniz Bayel Feyizoğlu farklı sektörlerde kurumsal iletişim uygulamalarından örnekler verecek. "Medya Planlama - Araştırma & Ölçümleme" başlığını taşıyan günün ikinci oturumunda Mindshare'den Melis Tufur, "hedef kitlelere ulaşmada medya planlamanın önemini" masaya yatırırken, TNS-Global'den Ogün Doğan Akyol ve Nielsen Türkiye'den Beyza Sinem Çağlar "Başarılı İletişim Faaliyetleri İçin Pazar Araştırmalarının Vazgeçilmezliği" ilişkisini anlatacak.

Sektörle Tanışma Günleri'nin 13 Mayıs Çarşamba günü "Reklamcılık" başlıklı ilk oturumunda Wunderman'dan Alican Turalı, Publicis'ten Sami Basut ve Güzel Sanatlar'dan Ersin Pekin reklamcılık sektöründeki deneyimlerini paylaşacak. "Alternatif Mecra" başlıklı ikinci oturumda, Zap Medya'dan Uğur Şeker ve C-Section'dan Hürol Öztürk kurumların iletişim faaliyetlerinde önemi giderek artan online stratejilerden örnekler aktaracak. "Bütünleşik Pazarlama İletişimi-Medya" başlıklı üçüncü oturuma konuk olacak Sanofi-Aventis'ten Sibel Özlü ve Tuğba Çamlı Cantürk medikal sektörde pazarlama çalışmalarını sunarken, Sabah İş'te İnsan'dan Burçak Güven "İnsan Kaynaklarında Yeni ve Güncel Yaklaşımlar"ı açıklayacak.

"Radyo-Televizyon-Sinema" başlıklı son oturumda RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy, Telesine Genel Müdürü Osman Aklan, CNN Türk'ten Barış Kuyucu ve GSÜ İletişim Fakültesi'nin başarılı mezunlarından Hilal Bakkaloğlu radyo, televizyon ve sinema sektöründeki düzenlemeler ve olanaklar konusundaki deneyimlerini paylaşacaklar. (ANKA)

(HM/BÜN)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Sektörle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement