Galatasaraylı Futbolcu Sneijder, Krampon Tanıtımı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Galatasaraylı Futbolcu Sneijder, Krampon Tanıtımı Yaptı

Galatasaraylı Futbolcu Sneijder, Krampon Tanıtımı Yaptı

Sneijder ÇOK ŞEY GÖSTERMEK İSTİYORUM.

01.08.2013 18:34

Sneijder ÇOK ŞEY GÖSTERMEK İSTİYORUM. SEZONUN BAŞLAMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EN AZINDAN GEÇEN SEZONKİ ÇEYREK FİNAL BAŞARISINI TEKRAR ETMEMİZ GEREKİYOR

FENERBAHÇE İLE YAPACAĞIMIZ SÜPER KUPA MAÇINI KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde kendisinin de giyeceği Nike'ın Hypervenom model kramponun tanıtımını yaptı.

Burada kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Hollandalı futbolcu, takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, İngiltere ve Slovenya'da yaptığımız kamplar iyi geçti. Takımın iyi bir havası var. Ben de kendimi iyi hissediyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. Çok şey göstermek istiyorum. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum dedi.

Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili bir soru üzerine, En azından geçen sezonki çeyrek final başarısını tekrar etmemiz gerekiyor. Belki daha fazlasını da yapabiliriz, yarı final neden olmasın. Güçlü takımlara karşı nasıl oynayabileceğimizi çeyrek finalde Real Madrid ile burada

yaptığımız rövanş maçında gösterdik. Harika bir taraftarın önünde müthiş bir maç oynadık diye konuştu.

Fenerbahçe ile 11 Ağustos Pazar günü Kayseri'de oynayacakları TFF Süper Kupa maçının çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Sneijder, Bir derbi mücadelesi ve işin ucunda bir kupa var. Kazanmamız ve taraftarımıza bu kupayı hediye etmemiz gerekiyor dedi.

Hollanda Milli Takımı'nın Portekiz ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna alınmamasıyla ilgili olarak Sneijder, Ben kendi işime bakıyorum. Bu bir teknik direktör tercihidir. Teknik direktörümüz bu maç için benim evde kalmam gerektiğini düşündü herhalde. Ben çalışmalarıma devam ediyorum diye konuştu.

Holandalı futbolcu, bir gazetecinin Beraber Galatasaray'da oynamak istediğin bir yıldız oyuncu var mı sorusunu, Bunun bir Türk oyuncu olması lazım. Çünkü yabancı oyuncu kısıtlaması var şeklinde yanıtladı.

Son olarak Türkiye'de kendini evinde gibi hissettiğini ve İstanbul'u çok sevdiğini vurgulayan Sneijder, çok beğendiğini söylediği yeni kramponuyla birçok gol atacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaraylı Futbolcu Sneijder, Krampon Tanıtımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement