Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S8 Active özellikleri sızdırılan sunum görselleri ile ortaya çıktı.

28.07.2017 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung Galaxy S8 Active özellikleri sızdırılan sunum görselleri ile ortaya çıktı. Samsung"un askeri düzeyde dayanıklılık sunan Active serisinin en güçlü modeli S8 Active, dikkat çekici özelliklere sahip olacak. Samsung Galaxy S8 Active özellikleri

Samsung Galaxy S8 Active, 5.8 inç boyutlu ekranda 2960 x 1440 ekran çözünürlüğü sunacak. Kırılmaya karşı güçlendirilmiş cama sahip olması beklenen telefonun kavissiz ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı

Sızdırılan sunum görselleri de kavissiz ekran tasarımını doğrular nitelikte. Active serisinin bir geleneği olarak, IP68 sertifikasının üzerinde bir dayanıklılık sunacak olan Galaxy S8 Active modeli, 4 köşede yer alan polimer tamponlarla birlikte MIL-STD 810G seviyesinde dayanıklılık sunacak.

Telefonun boyutları ise pazardaki S8 modeline göre daha büyük olacak. Direnç sağlayan dış kasa, telefonun 152.14 x 74.9 x 9.9 mm ölçülere ve 207 gram ağırlığa sahip olmasına neden olacak.

Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı

Teknik özellikler noktasında ise Snapdragon 835 işlemcisi, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 12 Megapiksel çözünürlüklü arka kamera, 8 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera gibi özellikler yer alacak. Telefonun Galaxy S8"e göre en önemli farkı ise 4000 mAh kapasiteli batarya olacak.

Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı

Gri ve altın renklerle üretilecek olan Galaxy S8 Active modelinin fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy S8 Active Özellikleri Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement