Gamze'nin Peşindeki Gizemli Kişi Kim? - Son Dakika
Magazin

Gamze'nin Peşindeki Gizemli Kişi Kim?

Gamze\'nin Peşindeki Gizemli Kişi Kim?

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerini Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk ve Fırat Çöloğlu'nun paylaştığı Arka Sıradakiler'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

16.02.2012 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte 6. bölümde yaşanacaklar:

Messi lakaplı Gülüm, geri geri çekilir ve sonra ileri hamle yaparak olanca gücüyle topu ağlara gönderir... Bu galibiyet iki tarafı keskin bir bıçak gibi; Birini sevindirirken diğerlerini ağlatan...

Tayfa verdiği sözden dönmek istemeyerek okuldan ayrılmayı göze alır. Acaba Zafer Hoca buna göz yumacak mı? Ya da bu gizli anlaşma nasıl bir zemine oturabilecek? Gülüm her şeyi göze alarak, itirafta bulunacak mı?

Oktay üstlendiği sorumluluğu ne kadar daha sürdürebilecek? Gamze gizli bir tehlikenin ustu kapalı tehditleriyle karsılaşmaya başladığında bunu nasıl atlatacak? Kendinden şüphelenmek pahasına susmayı yeğleyerek gitgide içinden çıkılmaz bir sona yaklaşan Gamze'yi kim kurtaracak?

Aşklarıyla bizi kendilerine bağlayan İbo-Sibel ikilisinin ayrılma vakti mi geliyor yoksa? Sibel nasıl bir hastalığın pençesinde?

Okula bambaşka bir çevreden gelen iki kardeşten biri güzelliğiyle herkesin başını dondururken diğeri bu yepyeni dünyada kendine yepyeni bir kimlik oluşturmaya çabalıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Gamze'nin Peşindeki Gizemli Kişi Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement