Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak: "Diktatörlükle Yönetilen, Faşizm ile Yönetilen Ülkelerde Hiç... - Son Dakika
Güncel

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak: "Diktatörlükle Yönetilen, Faşizm ile Yönetilen Ülkelerde Hiç...

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak: "Diktatörlükle yönetilen, faşizm ile yönetilen ülkelerde hiç kimse diktatör ya da faşiste, sen faşistsin diyemez" -"Eğer bunu diyen birileri varsa o gerçeği söylemiyordur ve kem söz sahibine aittir"TOKAT - Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Cumhuriyet...

01.11.2017 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak: "Diktatörlükle yönetilen, faşizm ile yönetilen ülkelerde hiç kimse diktatör ya da faşiste, sen faşistsin diyemez"

-"Eğer bunu diyen birileri varsa o gerçeği söylemiyordur ve kem söz sahibine aittir"

TOKAT - Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak söylediği 'diktatör' açıklamasını eleştirerek,"Diktatörlükle yönetilen, faşizm ile yönetilen ülkelerde hiç kimse diktatör ya da faşiste, sen faşistsin diyemez. Eğer bunu diyen birileri varsa o gerçeği söylemiyordur ve kem söz sahibine aittir" dedi.

Tokat Belediyesi organizasyonunda düzenlenen kitap fuarına katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, söyleşi yaparak kitaplarını imzaladı. Basın mensuplarının CHP'li Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak söylediği 'diktatör' açıklamasıyla ilgili sorularına cevap veren Dilipak,"Diktatörlükle yönetilen, faşizm ile yönetilen ülkelerde hiç kimse diktatör ya da faşiste, sen faşistsin diyemez. Eğer bunu diyen birileri varsa o gerçeği söylemiyordur ve kem söz sahibine aittir. Söylediğin söz tekrar size döner. Biz buna 'haddi rian' diyoruz bizim geleneğimizde. Bir kişi, bir başka kişiye onda olmayan sıfatı yakıştırırsa, o sözü söyleyen kişi, o şeyi yapmış gibi cezalandırılır. Tabi bizim inancımız, tarihimiz, kültürümüz, geleneğimizden habersiz bir takım insanlar, bir takım siyasi hesaplar uğruna ki; o da uluslararası bir komplonun bir parçası olarak, Türkiye'de siyasi bir kriz çıkartmak adına bu tür saldırılarda bulunuyorlar. Ama dediğim gibi bumerang gelir sahibini bulur" diye konuştu.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, günün anısına Dilipak'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak: "Diktatörlükle Yönetilen, Faşizm ile Yönetilen Ülkelerde Hiç...
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak: 'Diktatörlükle Yönetilen, Faşizm ile Yönetilen Ülkelerde Hiç... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement