Gazeteciler Yetkililere Kızak Yaparak Seslendi - Son Dakika
Güncel

Gazeteciler Yetkililere Kızak Yaparak Seslendi

Yozgat'ta görev yapan gazeteciler, Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda kızaklarla kayıp yetlililere burada bir kayak merkezi kurulmasını önerdi.

29.01.2018 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta görev yapan gazeteciler, Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda kızaklarla kayıp yetlililere burada bir kayak merkezi kurulmasını önerdi.

Yozgat'ta görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının mensupları, Türkiye'nin ilk Milli Parkı olan Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda bir araya geldi.

Milli Park'ta kızak ve naylon poşetlerle kayarak karın keyfini çıkaran gazeteciler, yoğun iş hayatından uzaklaştıkları etkinlikte, yetkililere kentin ekonomik ve sosyal gelişimi için Milli Park bünyesinde bir kayak merkezi oluşturulması önerisinde de bulundu.

Gazetecilerden Mehmet Erol, yaptığı açıklamada, kendi aralarında düzenledikleri bu etkinlikle çocuklar gibi eğlendiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Burada çocukluğumuzu yaşadık ama bakıyoruz geçmişe, Çamlık'ta ayak kızağı ile bu işi daha profesyonel yapan insanların fotoğrafını görüyoruz ama maalesef bu günlerde yok. Kayseri Erciyes'ten bizim neyimiz eksik. Neden pist yapılma çabası içerisine girilmiyor. Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi'nin en kısa sürede Yozgat halkına yakışacak bir şekilde kayak merkezini Çamlığa istiyoruz. Güzel bir tesis olursa Çamlık sadece Yozgatlılara değil, İç Anadolu Bölgesi'nin tamamına hitap edebilir."

Kadir Can Ünal da Yozgat'a en kısa zamanda bir kayak pisti yapılması gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yozgat Çamlığı Milli Parkı Türkiye'nin ilk milli parkı olduğu gibi ilk kayak merkezlerinden de bir tanesiydi. Geleceğe yenilmiş ve kayak parkımız kalkmış. Biz de gazeteciler olarak farkındalık oluşturalım istedik. Gazeteci arkadaşlarımızla gelip çamlıkta kızaklarımızla kaydık. Gönül isterdi ki burada kayak merkezi olsun. Biz bugün eğledik isteriz ki diğer vatandaşlarda gönüllerince eğlensin ve Çamlık kayak turizmine açılsın."

Oğuz Bahçeli de Çamlığın çok güzel bir doğaya sahip olduğunu belirterek, burada kayak pisti oluşturmasıyla birçok etkinliğin yapılabileceğini söyledi.

Gazeteciler Yetkililere Kızak Yaparak Seslendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteciler Yetkililere Kızak Yaparak Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement