Gaziantep Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan Duramıyorum Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan... - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan Duramıyorum Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan...

Gaziantep Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan Duramıyorum Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan...

Olay, dün sabah saatlerinde Eyyüpoğlu Mahallesi'nde bulunan Halk Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi.

30.05.2013 12:50

Olay, dün sabah saatlerinde Eyyüpoğlu Mahallesi'nde bulunan Halk Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde merkeze gelen görevliler, içeride bulunan bilgisayarların çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, parmak izi ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra bölgede şüphelinin bulunması için çalışma başlattı. Çalışma yürüten polis, bilgisayar kasaları ile monitör bulunan bir taksiyi şüphelenerek durdurdu. Takside bulunan Zübeyir D., polislerin bilgisayarları nereden aldığına ilişkin sorusuna, 'Çaldım' yanıtını verince gözaltına aldı.

'TEDAVİYE GİTTİM, ÇALMADAN DURAMIYORUM'

Merkezden çalınan bilgisayar ve diğer malzemelere el koyan polis, Zübeyir D.'yi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Sorgulamasında kleptomani hastası olduğunu söyleyen şüpheli ifadesinde, Hasta olduğum için kendimi engelleyemiyorum ve sürekli hırsızlık yapıyorum. Bir süre önce tedavi olmak için bu merkeze gittim. Çıkışta kapının üzerindeki anahtarı çaldım, bu sabah erken saatlerde içerideki eşyaları çaldım. Hastalığım nedeniyle kendimi engelleyemiyorum dedi.

Savunması ile polisleri de şaşırtan ve daha önce de hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu saptanan şüpheli, sorgulamasının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan Duramıyorum Hırsızın Savunması Şaşırttı Çalmadan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement