Gaziantep - Rektör Yılmaz Yenilikçi Bir Üniversiteyiz - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Rektör Yılmaz Yenilikçi Bir Üniversiteyiz

Gaziantep - Rektör Yılmaz Yenilikçi Bir Üniversiteyiz

Rektör Yılmaz: Yenilikçi bir üniversiteyizHASAN Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Tamer Yılmaz, kuruluşundan itibaren büyük hamleler yapan üniversitelerinin genç ve yenilikçi olduğunu söyledi.

25.11.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rektör Yılmaz: Yenilikçi bir üniversiteyiz

HASAN Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Tamer Yılmaz, kuruluşundan itibaren büyük hamleler yapan üniversitelerinin genç ve yenilikçi olduğunu söyledi.

Hasan Kalyoncu Üniversite Rektörü Tamer Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında üniversitelerinin genç olduğunu ve 3'üncü nesil üniversiteler arasında önemli bir konumda olduğunu kaydetti. Doluluk oranların tam kapasiteye ulaştığını belirterek, üniversite hakkında bilgi veren Yılmaz, şunları dedi: "2008 yılında kurulduk. Kuruluşumuzdan geçen 9 yıl içerisinde oldukça büyük hamleler yaptığımızı düşünüyoruz. Her gün bir farklılık oluşturmanız gerekiyor. Bizim de işimiz zor, o nedenle bu zorluğunu altında başarıyla kalktığımızı düşünüyoruz, iyi bir üniversite oluşturduk. Geldiğimiz noktada 24 bölüme ulaştık. Şuanda 24 bölüme üniversitemiz öğrenci alıyor. Bunların arasında 10 bölümde vakıf üniversiteleri arasında ilk 5'te öğrenci alıyoruz. Üniversitemizde 7 bin lisans düzeyinde öğrencimiz, bin 850 de lisansüstü öğrencimiz var."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Rektör Yılmaz Yenilikçi Bir Üniversiteyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement