Gaziantep'te bir araç, tıra arkadan çarptı: Yabancı uyruklu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te bir araç, tıra arkadan çarptı: Yabancı uyruklu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Adana'dan Gaziantep istikametine seyir eden bir sürücü, dalgınlık sonucu tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada, araçta bulunan yabancı uyruklu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

26.09.2020 17:28  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep-Adana otobanında bir araç, tıra arkadan çarptı, kazada yabancı uyruklu 3 kişi ölürken 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre Adana'dan Gaziantep istikametine seyir eden sürücü Suriye uyruklu A.D.(26) idaresindeki dacia marka ve 34 SP 2273 plakalı araç, dalgınlık sonucu Ö.Ç'nin kullandığı 31 NB 048 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan sürücü, Hıyam Ağa (18), Mustafa Mustafa (37) hayatını kaybederken, yaralılar Z.E(27) ve ismi öğrenilemeyen bir yaşındaki bebek yaralandı.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle ulaşımın kontrollü sağlandığı yol ise cenazelerin ve araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Gaziantep'te bir araç, tıra arkadan çarptı: Yabancı uyruklu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Gaziantep\'te bir araç, tıra arkadan çarptı: Yabancı uyruklu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te bir araç, tıra arkadan çarptı: Yabancı uyruklu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zihni: İkinci defa yazıyorum! İçişleri bakanlığı tırların arkasına güvenlik bariyeri eklenmesi şartı konulsun. Söz konusu bariyer tır dorsesinin arkasına çarpma esnasında araçların alta girmesini önleyen bariyerdir. Karoserciler yada kaynakçılar yapabilirler! kasanın alt kısmına çit şeklinde çubuk demirler kaynak yapılabilir. Böylelikle arkadan çarpan araç en azından dorsenin altına girmemiş olur ve ölümlü zarar en aza indirilir! 62 3 Yanıtla
  • türk: kamyonların arkasına koruma demiri takılmas mecbur olmassa bunlar engellenemez 48 4 Yanıtla

Advertisement