Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu: 1'i Polis, 14 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu: 1'i Polis, 14 Gözaltı

Gaziantep\'te Uyuşturucu Operasyonu: 1\'i Polis, 14 Gözaltı

Gaziantep'te, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şebekeye yönelik 300 polisin katılımıyla operasyon düzenlendi.

15.08.2013 11:36  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şebekeye yönelik 300 polisin katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 1'i polis 14 kişi, gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde sokak aralarında uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Polisler, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen ve 6 ay boyunca takip ettiği şebeke üyelerini yakalamak için sabah 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 300 polisin katılımıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda; şebeke üyesi olduğu iddia edilen polis memuru Turgay A. ile Kerim S., Serkan D., Sedat A., Enver Ö., Halil K., Mehmet S., Remzi K., İbrahim D., Eyüp A., Hüseyin K., Hasan K., Mehmet K. ve 17 yaşındaki Y.Ü. gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 22 kilo 152 gram esrar, 8 gram eroin, 59 cinsel uyarıcı hap ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan şüphelilerden 13'ü 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilirken, polis memuru Turgay A.'nın ise sorgusunun sürdüğü bildirildi.

"ÇÜRÜK ELMALAR' AYIKLANACAK"

Bir polis memurunun da gözaltına alındığı operasyona ilişkin açıklama yapan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade ederek, "Uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile kararlı mücadelemiz, Gaziantep halkından aldığımız destek ile artarak devam edecektir. Suç ve suçluyla mücadele görevini gece gündüz demeden fedakarca yerine getiren teşkilatımız içerisindeki suça karışan çürük elmaları da ayıklayacağız" dedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu: 1'i Polis, 14 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement