Gaziantepspor, Muhammet Demir İçin 6 Milyon Euro İstedi - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Muhammet Demir İçin 6 Milyon Euro İstedi

Gaziantepspor, Muhammet Demir'i isteyen Galatasaray'dan 6 milyon Euro talep etti. Sarı-Kırmızılılar, fiyatı duyunca görüşmeler başlamadan masadan kalktı.

18.01.2015 11:25  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray bir yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir diğer yandan da transfer çalışmalarına hız veriyor. İkinci yarı ve özellikle de gelecek sezon planlamasını şimdiden hazırlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime sunduğu listedeki oyuncuların kulüpleriyle temasa geçilmeye başlandı.

İSTANBUL İŞTAH KABARTIYOR

Son yıllarda İstanbul kulüplerinin transferde amansız bir rekabete girmesi, Anadolu kulüplerinin de iştahanı kabartmış durumda! Mehmet Topuz, Tabata, Amrabat, Alper Potuk, Tarık Çamdal gibi isimlere değerinin belki de çok üstünde paralar ödeyen 3 büyüklerin bu politikası Anadolu'nun, yıldızı az da olsa parlayan futbolculara uçuk rakamlar istemesine neden oluyor.

MUHAMMET DEMİR İÇİN 6 MİLYON EURO!

Bunun son örneklerinden biri de Muhammet Demir oldu. Son senelerde genç yaşında Gaziantep'te iyi bir performans sergileyen Muhammet için ilk önce Fenerbahçe'nin adı geçti. İsmail Kartal'ın çok istediği belirtilen futbolcu için Antep'in yüksek bonservis istemesi ve yabancı kuralının kalkacak olması Fenerbahçe'nin vazgeçme aşamasına gelmesini sağladı.

Hamza Hamzaoğlu'nun da listesinde olan 23 yaşındaki 'yıldız adayı' için nabız yoklayan Galatasaray yönetimi, 6 milyon euroluk fiyatı duyunca, görüşmeler başlamadan bitti. Tarafların sezon sonu tekrardan görüşmesi bekleniyor. Muhammet Demir'in Antep ile olan sözleşmesi Haziran 2017'de sona eriyor. Oyuncu daha önce verdiği bir röportajda hedefinin İspanya'da futbol oynamak olduğunu söylemişti.

Gaziantepspor, Muhammet Demir İçin 6 Milyon Euro İstedi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Muhammet Demir İçin 6 Milyon Euro İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • GÜRKAN: MUHAMMET DEMİR AVRUPADA OYNASA NE KADAR EDER ACABA MERAK ETTİM. BU AVRUPALILAR NEDEN TÜRKİYEDEN FUTBOLCU ALMIYORLAR. ARSENAL 17 YAŞINDA Bİ GENÇ ALMIŞ HEMDE 3 MİLYONA. ARSENAL NEDEN MUHAMMET DEMİRİ GÖRMEDİ ŞAŞIRDIM HAZIR OLMUŞ ON NUMARA TOPÇU HEMDE SUDAN UCUZ 6 MİLYON. İNGİLİZLER FUTBOLDAN ANLAMIYORLAR KANIMCA 13 0 Yanıtla
  • emin: görecegiz bakalım kim alacak. türkiye olmazsa ingilterede devam eder futbol hayatına :) 5 0 Yanıtla

Advertisement