Gaziler Vakfı, GSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gaziler Vakfı, GSO'yu Ziyaret Etti

Gaziler Vakfı, GSO\'yu Ziyaret Etti

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bütün gazilerin Gaziler Haftası'nı kutladı.

18.09.2013 13:06  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bütün gazilerin Gaziler Haftası'nı kutladı.

Türkiye Gaziler Kültür ve Dayanışma Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ile beraberindeki gaziler, 'Gaziler Haftası' dolayısıyla GSO'ya ziyarette bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir süre görüştü.

Güzel ülkemizin birlik beraberliği için büyük fedakarlıkta bulunan şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçlu olduğumuzu belirten Konukoğlu, "Ülkesi için, bayrağı için canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Gaziler ve ailelerinin problemlerini yakında takip ettiklerini ve ortak çareler üretmeye çalıştıklarını vurgulayan Konukoğlu, Vakıf Başkanı Yeter'in gazilerin çok yoğun iş talebinde bulunduğunu iletmesi üzerine, "Sanayicilerimizin hepsi eleman arıyor. Gelsinler hepsine iş verelim, yeter ki çalışsınlar. UMEM projelerine müracaat etsinler, onları eğitelim. Her zaman sizlerin yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

"Allah razı olsun" sözleriyle sevincini dile getiren Türkiye Gaziler Kültür ve Dayanışma Vakfı Şube Başkanı Mehmet Yeter, her zaman tüm gazi ve şehit ailelerinin yanında yer alan ve desteklerini esirgemeyen Konukoğlu Ailesi ve GSO'ya teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler Vakfı, GSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement