"Gel bir konuşalım" dediği kadını, kızının önünde başından vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

"Gel bir konuşalım" dediği kadını, kızının önünde başından vurdu

24.01.2023 04:25  Güncelleme: 08:30

Bursa'da bir şahıs, eğlence mekanında tanıştığı solist kadını "Gel bir konuşalım" diye yanına çağırıp, kadını kızının gözü önünde tabancayla başından vurdu. Ağır yaralanan kadının kızı ise annesinin başında gözyaşlarına boğuldu.

Gece saat 01.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesine bağlı Sırameşeler Mahallesi'nde iddiaya göre İ.A. eğlence mekanında tanıştığı Nurten İnan'ı işten çıktığı sırada takip ederek, evinin bulunduğu Çatal Sokak'a gitti.

"GEL BİR KONUŞALIM"

İ.A., kendisiyle görüşmek istemeyen İnan'ı "Gel bir konuşalım" diyerek ikna etti. Daha sonra Nurten İnan, İ.A. ile evinin önünde sözlü tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma üzerine İ.A., yanında getirdiği tabanca ile İnan'ı kızının gözü önünde başından vurdu. Silah seslerini duyan komşuları durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

DURUMU KRİTİK

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri ağır yaralı kadına olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı. Öte yandan, polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan şüpheliyi kısa sürede yakalarken, İnan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Gel bir konuşalım' dediği kadını, kızının önünde başından vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement