Genç kız, öldüresiye dövülen annesi için yardım istedi: Bizi babamdan kurtarın - Son Dakika
3.Sayfa

Genç kız, öldüresiye dövülen annesi için yardım istedi: Bizi babamdan kurtarın

Hira Elbasan adındaki genç bir kız, annesinin babası tarafından darp edildikten sonraki görüntülerini paylaştı. Babasının tutuklanmasını isteyen genç kız, "Sırf annem boşanmak istediği için bugün ölümden döndü. Bu korkuyla yaşamaktan yoruldum" dedi.

07.06.2020 11:39  Güncelleme: 13:43

Hira Elbasan adındaki genç kız, sosyal medyadan babasının annesini dövdüğünü söyleyip babasının tutuklanmasını istedi. Genç kız sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yetkililere çağrıda bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti.

Genç kız, "Sırf annem boşanmak istediği için bugün ölümden döndü. Lütfen gerekli yerlere ulaşsın artık. Bu korkuyla yaşamaktan yoruldum" ifadelerini kullanarak görüntüyü paylaştı.

Genç kız, öldüresiye dövülen annesi için yardım istedi: Bizi babamdan kurtarın

"TEK BAŞIMAYIM, HİÇ KİMSEM YOK"

Genç kız, bu paylaşımın ardından bir kadın sayfasına da ulaştı. H.B, sayfaya gönderdiği mesajda şöyle dedi:

"Merhaba. Ben sizinle bir şey konuşmak istiyorum. Bizim halimizden bir tek siz anlıyorsunuz. Bir hafta önce erkek arkadaşımla beni bugün de annemi darp etti. Bunu yapan kişi Erol Elbasan babam maalesef. Biz üç kadın yaşıyoruz. Annem, kardeşim ve ben. Ne kadar polise de gitsek tutuklama sorgu herhangi bir şey olmuyor. Evimizin önünde cirit atıyor. Polis 'Biz bir şey yapamayız' diyor.

Allah rızası için paylaşırsanız belki tutuklanması hızlı olur. N'olursunuz sesimi duyun. Annem için korkuyorum. Ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz. Anneme 'Seni öldüreceğim' diye tehditlerde bulunuyor.

N'olursunuz siz de destek olun tek başımayım, hiç kimsem yok."

Genç kız, öldüresiye dövülen annesi için yardım istedi: Bizi babamdan kurtarın

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medyada yapılan paylaşımın ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Hira Elbasan ve ailesine ulaşılmak üzere çalışma başlatıldı. Bakanlığa bağlı meslek elemanları Elbasan ailesine ulaşıp görüşme sağlayacak.

Ailenin yararlanabileceği sosyal hizmet modelleri belirlenecek.

Bakanlık kaynakları hukuksal sürecin de takipçisi olacaklarını ifade etti.

Genç kız, öldüresiye dövülen annesi için yardım istedi: Bizi babamdan kurtarın

Son Dakika 3.Sayfa Genç kız, öldüresiye dövülen annesi için yardım istedi: Bizi babamdan kurtarın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • İSİMSİZ...!: yeter artık birileri buna dur desin...... ağır cezalar istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz 32 6 Yanıtla
  • nnn: acele etme biriniz ölsün ondan sonra bak nasıl hızlı adımlar atılacak daha yeterli sayı bulunamadı. 21 8 Yanıtla
  • Bodur: İyi yapmış utanmadan birde diyorki erkek arkadaşımla beni ilk dövdü sonra annemi dövdü kesin annende senin gibi rahat takılmak için babanı boşuyor siz varya bazı kadınlar başı boş özenti hayatı yaşamak için lüx hayat yaşamak için herşey yaparsınız.adama helal olsun namusunu koruyor 6 13 Yanıtla
    Şeref : Şerefine herkes kendi sahip çıkar 3 0
  • Kenan: Kendinizi savunun, bunu yapabilirsiniz. 5 6 Yanıtla
  • Dayakçı erkekleri kınıyorum: Herne sebepden olurs olsun kadınla tartışılır kızılır ama dar dayak aslaaaaa kabul edilmez eğer insanlara dayak atmak gerekse idi önce erkeklerden başlamak lazımdı çünki ençok en büyük hataları erkekler yapıyor ona rağmen kadınlar erkeler dövülsün demiyor.o zaman kadınlar neden erkekler tarafından dövülüyor o hakkı kim veriyor onun için cahil dayakçı erkekleri kınıyorum kadına şiddete kesinlikle hayırkabul edilemez 10 0 Yanıtla
  • Sara: Yardim gelene kadar bayan olebilir 8 0 Yanıtla
  • Ank: İdam şart canilere 8 0 Yanıtla
  • Kenan : Tek çare kadinin duruma göre sprey, elektro şok, biçak, silah... ile kendini savunmasidir. Zamani geldiğinde kendinize yaklaştirmayin. Yaklaşirsa vurun. Vurulacağina, siz vurun bu mikroplari. 6 0 Yanıtla
  • Katran: Kadinlar kadinlar evinde hanim hanimcik oturan evinin isleri ve cocuklariyla ilgilenen kadini niye dovsunki erkekler Yani.dovmek.kirmak tabiki dogru degil tasvip etmiyorum yanlistir ama bu kadinlar hep sucsuzmuki surekli suclu olan erkekmidir Bugun kanunlari ve elindeki haklari erkekleri kullanmak kisacasi dolandiran kadinlar var kiminin meslegi olmus kiminin karekteri Neyse su testisi su yolunda kirilirmis Herkes hakettigi gibi yasar 1 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement