Genç Müsiad, "İreli İctimai Birliyi"Yle İyi Niyet Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Ekonomi

Genç Müsiad, "İreli İctimai Birliyi"Yle İyi Niyet Protokolü İmzaladı

Genç MÜSİAD ile Azerbaycan'ın önde gelen Gençlik Teşkilat'larından "İreli İctimai Birliyi" arasında İyi Niyet Protokolü (MoU) imzalandı.

23.04.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç MÜSİAD ile Azerbaycan'ın önde gelen Gençlik Teşkilat'larından "İreli İctimai Birliyi" arasında İyi Niyet Protokolü (MoU) imzalandı.

Genç MÜSİAD açıklamasına göre; Genç MÜSİAD Başkanı Yavuz Fettahoğlu ile İreli İctimai Birliyi Başkanı Mirhasan Seyidov tarafından imzalanan anlaşmayla iki teşkilat arasında iş birliğinin artırılması amaçlanıyor.

İreli İctimai Birliyi Başkanı Mirhasan Seyidov, 2009 yılında kurulan İreli'nin, halihazırda 24 ilde ve 31 üniversitede 50 bin üyesiyle faaliyetlerde bulunduğunu ifade etti.

Gençlerin kişisel gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerin korunmasını sağlamak, ülkenin gelişmesi yolunda yürütülen politikaların uygulanmasında doğrudan gençlerin katılımına imkan yaratmak gibi kurumsal amaçlarının olduğunu aktaran Seyidov, bu amaçları gerçekleştirirken tüm Azerbaycan gençlerine ulaşmayı hedeflediklerini de kaydetti.

Genç MÜSİAD Başkanı Yavuz Fettahoğlu ise gençlik teşkilatlarının birlikte hareket etmelerinin yanı sıra ortak proje ve değerler üretmeleri gerektiğine işaret ederek, iki kardeş halk ve devlet adına anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Genç Müsiad, 'İreli İctimai Birliyi'Yle İyi Niyet Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement