Gençlik İçin Hizmetin Adı - Son Dakika
Güncel

Gençlik İçin Hizmetin Adı

Gençlik İçin Hizmetin Adı

Mehmet Baki ÖZTÜRKÜ Çayırova'ya getirdi "İçindeki Seni Harekete Geçir" konulu seminer yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

02.04.2013 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik için hizmetin adı; Çayırova Anadolu Gençlik Derneği

Çayırova AGD İlçe başarısının artması için ve gençliğin yozlaşan ahlaki değerlerine katkı sağlamak için hafta sonu eğitimci yazar kişisel gelişim uzmanı Mehmet Baki ÖZTÜRKÜ Çayırova'ya getirdi "İçindeki Seni Harekete Geçir" konulu seminer yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.%80 Gençlerin katıldığı seminer belediye salonunun en bol genç katılımlı proğramı oldu.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen programa Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi İlhami Bayrak ile yönetimi, Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcıları Aziz Basut ve Refik TARTAR, AGD Kocaeli İl Yöneticileri, Çayırova GB Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Taşkaya ve yönetimi, Çayırova GB Spor Kulübü Teknik Direktörü Hakkı GÜÇLÜER ve futbolcuları, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Adem Şit,Emekliler Derneği 2,Başkanı H.İbrahim ÇETİN Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Coşkun Korhan, Öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Eğitimci, Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Baki ÖZTÜRK'ün seminerini takip etmek için salonu hıncahınç dolduran öğrenciler ve eğitimciler seminer öncesinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisini izlediler. Yapılan sinevizyon sunumunun ardından ise Çayırova İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Veysel Kazakçı Kuran-ı Kerim Tilaveti yaptı. Daha sonra ise hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı okundu.

Açılış konuşmasında Çayırova AGD Başkanı Muzaffer Çetin; "Hepiniz programımıza hoş geldiniz. Müslümanlın görevlerinden Davete icap etmektir sizler davete icabet ettiniz Allah sizlerden razı olsun. Müslüman'ın bir görevi de Yeryüzünde iyinin artması kötülüğün de azalması için çalıçma yapmaktır. Dedi v e programa katılın tüm dostlarımıza teşekkür etti. Öncelikle bilmeyenler için Anadolu Gençliğin ne olduğunu ifade etmek lazım. Anadolu Gençlik Sevgi ve kardeşliğin teminatıdır. AGD Malazgirt'tir, Malazgirt'te Sultan Alparslan dır, AGD İstanbul'dur Fatih Sultan Mehmet'tir. AGD Milli Görüştür, AGD Necmettin Erbakan'dır. Amacımız Genç nesillerin milli ve manevi değerlerini tanıması öğrenmesi ve uygulamasıdır. Bugün bende bir eğitimci olarak okullarda gördüğüm bazı manzaralar karşısında üzülüyorum ve gençlerimizi solduracak bu kötü manzaraları bir daha görmemek için Anadolu Gençlik Derneği olarak faaliyetlerimizi arttırarak sürdürüyoruz.

Çayırova'da ki 21 bin 500 gencimize kötülük bulaşmasın diye Çayırova AGD elini taşın altına koymuştur. Ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir" şeklinde konuştu. Konuşması yoğun alkış alan Çetin "Burada bizi yalnız bırakmayan Herkese ve özellikle lise çağında ki yüzlerce gencimize bir kez daha teşekkür ediyorum ve sözü sahibine Mehmet Baki ÖZTÜRK hocamıza bırakıyorum" dedi. Yoğun alkış eşliğinde sahneye çıkan Mehmet Baki ÖZTÜRK yapmış olduğu interaktif seminer ile tüm gençleri kendine hayran bıraktı. "Her şey Bizimle Başlar" sloganını öğrencilere seminer boyunca 40 kez tekrarlatan ÖZTÜRK zaman zaman sahneden inerek dinleyicilerin içersine girdi. Olağanüstü sunumu ile tüm öğrencilerin kendisini pür dikkat dinlemesini sağlayan ÖZTÜRK ayrıca sunumu sırasında katılımcılara izlettiği video ve slaytlarda anlatımını pekiştirdi. Vermiş olduğu öğüt ve öğretiler genç yaşlı kadın erkek herkes tarafından benimsenen Mehmet Baki ÖZTÜRK' ÜN sunumu sık sık alkışlarla kesildi. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan ÖZTÜRK programın sonun da ise gençlere "Unutmayın her şey sizinle başlar, içinizde ki seni ortaya çıkarın ve başaramayacağınız hiç bir şey olmadığını unutmayın" dedi.

Mehmet Baki Öztürk'ün beğeni ile takip edilen semineri sonrasın da ise Çayırova Anadolu Gençlik Derneği katılımcılar arasında yapmış olduğu kura çekimi ile birçok öğrenciye hediyeler dağıttı.Son olarak ÖZTÜRK son kitabı "içindeki seni harekete geçir" kitabını imzaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik İçin Hizmetin Adı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement