Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Ak Parti Isparta milletvekili adayı Suat Kolukırık, siyasi liderleri üsluplarını eleştirerek, "Biri çıkar (ananı) der, bir başkası çıkar (bölücü) der.

06.05.2011 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Isparta milletvekili adayı Suat Kolukırık, siyasi liderleri üsluplarını eleştirerek, "Biri çıkar (ananı) der, bir başkası çıkar (bölücü) der. Bir kere herkesin şunu iyi bilmesi gerekir, Ak Parti bölen değil birleştirendir" dedi.

Seçim çalışmalarına Yalvaç'ta devam eden Kolukırık Özgüney, Kuyucak, Bağkonak, Kozluçay ve Çetince beldelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kolukırık, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Allah'ın izniyle 2023'ün büyük Türkiye'sini vatandaşlarla birlikte kuracaklarını belirterek, Ak Parti'nin Türkiye'nin, "Anadolu'nun kutup yıldızı" ve "amiral gemisi" olduğunu söyledi.

Türkiye'nin dış politikada dünyada söz sahibi ülkeler arasına girdiğini ifade eden Kolukırık, "Birçok ülke ile vize kalktı. Bakın İsrail'e (one minute), Fransızlara Fransa'da (Siz Türkiye'ye Fransız kalmışsınız) diyerek hadlerini bildiren bir Başbakanımız var" dedi.

AK Partiyi eleştiren siyasi liderlerin üsluplarını değinen Kolukırık, şöyle konuştu:

"Bir de bizi eleştiren muhalefete bakın. Biri çıkar (ananı) der, bir başkası çıkar (bölücü) der. Biri geldi dedi ki, (Komünizm geliyor, ülke elden gidiyor) biri geldi dedi ki, (Laiklik elden gidiyor). Böyle diye diye ülkeyi 10 yıl önceki duruma getirdiler. Bunlar elitist ve jakoben politikaların temsilcisidir. Bir kere herkesin şunu iyi bilmesi gerekir, Ak Parti bölen değil birleştirendir. 81 ilimizin 80'inde milletvekili çıkaran tek partiyiz. Biz hiçbir zaman hiçbir kimseyi dışlamadık, ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. Bunların hizmetle falan ilgisi yok, olamazda. "

Türkiye'de milli gelirin 3 bin dolarken, bugün 10 bin dolara çıktığını anlatan Kolukırık, "2023'ün büyük Türkiye'sinin inşası bizim elimizde. Yemen'e kadar, Bakü'ye kadar, Bosna'ya kadar dalgalan Türk Bayrağı'nı hatırlayın. Biz

"Büyük Türkiye" için de desteğinizi istiyoruz. Ak Parti'nin yaptıklarını hayal bile edemeyenler, boş boş konuşmaktan başka bir şey yapamazlar" diye konuştu.

Kolukırık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün Merkez Bankası'nda 93 milyar dolar döviz rezervimiz bulunuyor. Alnımız ak, başımız dik olarak karşınızdayız. Ülkemizin 10 yıl evvelki hali ile bugünkü halini karşılaştırdığımızda gelinen nokta çok önemlidir. Bugün gelinen noktada büyük pay sahibi olan Ak Parti iktidarının devamı ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için önemlidir. Güzel iş yapmak, güzel söz söylemekten çok daha önemlidir. Biz yapacağız demedik, hep yaptık. Bunun için ülkemiz bugün dünyanın en büyük 17. ekonomisi, bunun için bir çok ülke ile vizeler kalktı. Dış politikadaki gelişmeler sayesinde ülkemiz dünyada söz sahibi. Biz bölmedik, bütünleştirdik. Bize bölü diyenlere halkımız iki her seçimde gerekli cevabı verdi, 12 Haziran'da da verecek. Yemin ediyorum başka hiçbir partinin bu coğrafyaya ilişkin planı, projesi, hiçbir düşünceleri yok. Sadece iktidara susamışlıkları var, onun için bol keseden atıp boş boş konuşmaya devam ediyorlar. Hani derler ya (Bekara avrat boşamak kolaydır), (Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz). Türkiye'nin istikrarına, bütünlüğüne kastedenlere gereken cevabı 12 Haziran'da verelim" dedi.

- ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement