Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Ordu Milletvekili adayları Fatsa ilçesinde incelemelerde bulundu.

25.05.2011 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ordu Milletvekili adayları Fatsa ilçesinde incelemelerde bulundu.

CHP Ordu 1. sıra milletvekili adayı İdris Yıldız ve 2. sıra milletvekili adayı İdris Sami Tandoğdu ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak destek istedi.

Yıldız, ziyarette Fatsa'nın öncelikli projeleri arasında bulunan liman projesinin CHP iktidarında mutlaka hayata geçirileceğini söyledi. Bu konuda Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nca önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Ordu'ya bir liman yapılacaksa bu Fatsa Limanı olması lazım. Doğal yapı da buraya çok uygun. İşin özü Fatsa Liman Projesi bizim 12 Haziran seçimleri sonrası takip edeceğimiz en önemli projelerden biri olacak. Nasıl Ordu- Giresun Havaalanı bizim için olmazsa olmaz ise Fatsa Liman projesi de aynı şekildedir. Ordu'nun kalkınması turizmle olacaksa liman şarttır. Demiryolu projesi dediler bizi yıllardır uyuttular. Ordu ili sürekli göç veriyor. Bizim önce bu göçü durdurmamız lazım. Fındıkla ilgili CHP gerekli projeyi hazırladı. Fındığın destekleneceğini, FİSKOBİRLİK'in yeniden yapılandırılacağını, fındık fiyatının Karadeniz Bölgesi'nden belirleneceğini özellikle belirtmek isterim. Bağlantı yolları ile ilgili yapılanlar var, yapılmayanlar da bizim takibimizde olacak. Ünye- Niksar yolunda hiçbir aşama kaydedilmedi. "

CHP Ordu 2. sıra milletvekili adayı İdris Sami Tandoğdu ise, Fatsa halkının kendilerine gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduklarını kaydetti.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement