Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Doğanhisar ilçesini ziyaret etti.

23.05.2015 10:55

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Doğanhisar ilçesini ziyaret etti.

Babaoğlu, Doğanhisar ilçesinde, kendisine eşlik eden partililerle birlikte ilçeye bağlı bazı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği Doğanhisar'ın Deştiğin, Konakkale ve Ayaslar mahallelerinde, mahalle sakinlerinin yakın ilgisi ile karşılaşan Babaoğlu, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Babaoğlu, yörede bulunan mahalle muhtarları ve sulama kooperatiflerinin başkanları ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Babaoğlu, ziyaret programının sonunda yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Doğanhisar ilçesinde, mezun olduğu Doğanhisar İmam Hatip Lisesi'ni de ziyaret ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün ortaokul ve lise yılları olarak hayatımın 7 yılının geçtiği Doğanhisar ilçemizdeydik. Okuduğum sıralarda hocalarım ve arkadaşlarımla buluştum, duygulu anlar yaşadık. 652 okul numaralı sınıf arkadaşım İsmail Gezi ile aynı sıraya tekrar oturduk. O zamanki okul müdürümüz sayın hocam Hamit Turanalp temsili bir ders anlattı. Şu anki okul müdürümüz de bir sürpriz yaparak okul kütüğünden kayıtları gösterdi. Bugün bir kez daha anladım ki, doğduğun, büyüdüğün, okuduğun topraklardan sen kopmazsan oralar da senden kopmuyor. Allah razı olsun Doğanhisar. Bundan sonra birlikte daha güçlüyüz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement