Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Adana il Başkanı Zeydan Karalar, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'ya özel önem verdiğini belirtti.

23.05.2011 12:00

CHP Adana il Başkanı Zeydan Karalar, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'ya özel önem verdiğini belirtti.

CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, milletvekili adayları Ümit Özgümüş, Ali Demirçalı, Hüseyin Keser, Zeynep Canan Billor, Müzeyyen Şevkin, Doğa Çiğdemoğlu, Rıza Mete ve Mehmet Salıcı ile il başkanı Karalar'ın seçim çalışmaları kapsamında merkez ilçe Yüreğir'in Levent, Yamaçlı, Seyhan ve Yavuzlar Mahalleleri'nde düzenlenen toplantılara katıldıkları belirtildi.

Karalar, konuşmalarında, vatandaşları 5 Haziran Pazar günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Uğur Mumcu Meydanı'nda yapılacak mitinge davet etti.

Karalar, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'ya özel önem verdiğini de belirterek, "Bu bir yılda dördüncü gelişi olacak. Bir gelişi ilçelerimizde geçti. Bunlar da gösteriyor ki, Genel Başkanımız ve partimiz Adana'ya özel önem veriyor. Bu verilen önemin sonuçlarını CHP iktidarında göreceğiz" ifadesini kullandı.

Özgümüş de, ülkenin kötü yönetildiğini, 13 Haziran'dan sonra çarkların tersine halktan yana döndürüleceğini söylerken, Hüseyin Keser, AK Parti'nin yarattığı adaletsizlikleri, Zeynep Canan Billor, Müzeyyen Şevkin ve Parti Meclisi Üyesi Doğa Çiğdemoğlu da iktidar projelerini anlattı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement