Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

'MHP'ye kahpece pusular' kurulduğunu savundu.

27.05.2011 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili adayı Mustafa Sait Gönen, MHP'nin halkın yüksek iradesiyle iktidara geleceği için

'MHP'ye kahpece pusular' kurulduğunu savundu.

Gönen, partisinin Konya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin izlediği yanlış politikanın seçimlerden sonra yapılacak anayasa değişikliğinde de devam edeceğini ifade etti.

AK Parti'nin terörle mücadeleyi değil de müzakereyi seçtiğini ileri süren Gönen, ülkenin ve milletin bekası için tek iradenin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirtti.

Demokrasi ile yönetilen bir ülkede kararı milletin vereceğini ifade eden Gönen, şunları kaydetti:

"12 Haziran seçimleri bir kader seçimi olacak. 12 Haziran seçimleri iktidarın ortaya koyduğu Türkiye tablosuyla, milletimizin yaşadığı gerçekler arasındaki farkı belirleyecektir. Halkımız bölünmeyi değil, sadakati, onurlu bir millet ve bağımsız bir devlet olarak haysiyetle yaşamayı seçecektir. Bunu sağlayacak tek parti MHP'dir. MHP halkın yüksek iradesiyle iktidara geleceği için MHP'ye kahpece pusular kurulmaktadır. "

Engellemelere takılmadıklarını dile getiren Gönen, millet ve memleket sevdalıları olarak millete hizmetlerine azimle devam edeceklerini sözlerine ekledi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement