Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, seçim çalışmaları kapsamında Gelibolu ilçesini ziyaret etti.

25.04.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, seçim çalışmaları kapsamında Gelibolu ilçesini ziyaret etti.

Turan, Gelibolu'da ilk olarak muhtarlarla biraraya gelip sabah kahvaltısı yaptı.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Turan, "Seçimlerden sonra sizin belirlediğiniz tarihlerde sizlerle biraraya geleceğiz. Siyaset yerelde başlar. AK Parti'nin başarısında muhtarlarımızın büyük payı var." dedi.

Çanakkale'nin evladı olduğunu hatırlatan Turan, "İstanbul'a emanettik. Memleketimize hizmet etmek, borcumuzu ödemek için geri döndük" diye konuştu.

Turan ve beraberindekiler daha sonra Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Çağatay'a görevinde başarılar dileyen Turan, "Seçildiğimiz takdirde Gelibolu için birlikte hizmet edeceğiz. Gelibolu için projelerin, yatırımların Ankara'da takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Buradan Gelibolu Belediyesi'ne geçen Bülent Turan, başkan Mustafa Özacar ile görüştü.

Gelibolu'nun çok önemli bir ilçe olduğuna işaret eden Turan, şöyle konuştu:

"Farklı siyasi partilerin mensubu olmamıza rağmen Gelibolu için birlikte çalışmaya hazırız. Seçimler demokrasinin gereğidir. Seçimlerden sonra parti ayrımı olmaksızın birlikte çalışırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement