Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

MHP Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, "MHP'nin Artvin'de bu seçimlerden birinci parti olarak çıkacağına teşkilat olarak inancımız tamdır" dedi.

19.09.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, "MHP'nin Artvin'de bu seçimlerden birinci parti olarak çıkacağına teşkilat olarak inancımız tamdır" dedi.

Kılınç, partisinin Artvin milletvekili adayları Muhammet Altunal ve Nedim Özer'in katılımıyla bir işletmede düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP'nin Artvin'de son yıllardaki en yüksek oyunu 7 Haziran seçimlerinde aldığını belirten Kılınç, "MHP'nin Artvin'de bu seçimlerden birinci parti olarak çıkacağına teşkilat olarak inancımız tamdır. MHP Artvin'de tarih yazacak" diye konuştu.

Kılınç, aday belirleme aşamasında teşkilatın her kademesinde görev yapanların fikirlerinin alındığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu tespitlerimizi yaparken Artvin merkez ve ilçelerindeki sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle görüştük. Seçilecek milletvekili MHP'nin temsilcisi olacak ama Artvinlileri savunacak. Bu yüzden sadece MHP'nin teşkilatının temayülündeki söylemleriyle değil, Artvin il ve ilçelerinde bütün vatandaşlarımıza ulaşabildiklerimizle temayül yaptık. Sonuçları genel merkeze bildirdik. Bizim yaptığımız çalışma çoğu illerde yoktu. Bu çalışmalarımızın karşılığını alanda gördük. 7 Haziran seçimlerinde 14 binlerde olan oyumuzu 25 bine çıkardık. Bu oy oranıyla diğer siyasi partilerle aramızdaki farkın önemli bir kısmını kapatmış olduk. Böylelikle tüm kamuoyuna, MHP'nin Artvin'de seçim kazanabileceğini göstermiş olduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement