Giftibox Kutularında Neler mi Var? - Son Dakika
Güncel

Giftibox Kutularında Neler mi Var?

Giftibox Kutularında Neler mi Var?

Maceraperestlere Giftibox Aksiyon veya Adrenalin kutularını hediye edin.

07.03.2012 12:02

Uçuş simülasyonu, binicilik, yelken, kite surf gibi maceralı, şarap tadımı ve dünya mutfaklarını keşfetmek gibi lezzetli ve masaj, cilt bakımı, yoga gibi dinlendirici deneyimler bir hediye kutusunda toplandı, hediye edeceğiniz kişinin tek yapması gereken kutunun içinden istediği aktiviteyi seçip hediyesinin tadını çıkarmak!

Giftibox'ın farklı temalı hediye seçenekleriyle sevdiklerinize öyle bir hediye verin ki onların maceracı ruhunu ortaya çıkarsın, spa'da bir gün geçirerek kendilerine zaman ayırsınlar ya da şehirde daha önce keşfetmedikleri lezzetleri keşfetsinler! Giftibox sevdikleriniz için en farklı deneyimleri bir araya topladı, size sadece birini seçmek kaldı:

Maceraperestlere Giftibox Aksiyon veya Adrenalin kutularını hediye edin.

Birçok şehirden heyecan dolu 60 aktivite seçeneğini sunan Adrenalin Hediye Kutusu'yla; sevdiklerinize uçma hissini iliklerine kadar yaşayacağı Bungee Jumping, Alaçatı'da rüzgara teslim olacağı Kite surf dersi, sert nehirlerin sularında yapılan rafting ya da ya da uçuş simülatörüyle bir günlüğüne pilot olmanın heyecanını yaşayacağı uçak kullanma deneyimi hediye edebilirsiniz.

Aksiyon Hediye Kutusu'yla heyecan dolu 50 sportif aktivite seçeneğini sevdiklerinize hediye edin, bu yıl başlamak istedikleri sporlara ilk adımı Giftibox'la atsınlar. Yelkenleri rüzgârla doldurup denizlere açılacağı özgür dakikalardan, minik arabaların içinde yaşayacağınız büyük heyecanlara kadar birçok eğlenceli sportif aktivite seçeneği bu kutuda!

Yeni tatlar keşfetmek için sevdiklerinize Giftibox Çifte Lezzet veya Tadım deneyim kutularını hediye edin.

Birçok farklı şehirden, iki kişilik, 70 farklı seçeneği yeni lezzetler keşfetmek isteyenlere sunan Çifte Lezzet Hediye Kutusu'yla sevdiklerinize İtalyan, Meksika, İspanyol, Türk, Akdeniz, Fransız ya da dünya mutfağının en lezzetli tatlarını deneme imkânı sunabilirsiniz!

Tadım Hediye Kutusu ise iki kişilik, 80 farklı seçeneğiyle yeni tatlar arayan lezzet avcıları için en tatlı hediye. Birbirinden güzel tasarımlara sahip lezzet dolu konsept çikolata seçeneklerinden, Ege sahillerinde zengin kavlardan seçilen özel şarap tadımlarına, sevdiklerinize birbirinden farklı lezzet deneyimleri yaşatmak isterseniz Tadım Hediye kutusunu seçebilirsiniz.

Kendine bir gün ayırıp yenilenmek ve bakım yaptırmak isteyenlere Giftibox'ın Bakım veya Relax deneyim kutularından hediye edin.

Farklı şehirlerden 180 değişik seçenekle kendini yenilemek isteyen sevdiklerinize Relax Hediye Kutusu hediye edebilirsiniz. Yoğun iş hayatına keyifli ve dinlendirici bir mola vermek isteyenler bu kutu ile Bali masajı ile yorgunluğunu atabilir, tuz terapisi ile toksinlerden arınabilir, pilates ile sağlıklı bir bedene sahip olabilir.

Farklı şehirlerden 140 değişik bakım seçeneği sunan Bakım Hediye Kutusu sevdiklerinizin güzelliğine güzellik katacak! Onlara kendilerini şımartmaları için profesyonel makyaj, saç bakımı, masaj veya saç kesimi de sunan bu deneyim kutusunu hediye edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giftibox Kutularında Neler mi Var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement