Giresun İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

Giresun İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Giresun İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Giresun İl Genel Meclisi ekim ayı toplantısını Meclis Başkanı Osman Öden Başkanlığında gerçekleştirdi.

01.10.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Genel Meclisi ekim ayı toplantısını Meclis Başkanı Osman Öden Başkanlığında gerçekleştirdi.

Düzenlenen İl Genel Meclisi ekim ayı toplantısında gündem dışı söz alan CHP Grup Başkan Vekili Ömer Mustafa Yılmaz, bütçe dönemine ve amatör spor kulüplerine dair konuşma yaptı.

CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz yaptığı konuşmada "2012 yılının sonuna doğru yaklaşırken önümüzdeki toplantılarda 2013 yılının bütçe görüşmelerini gerçekleştireceğiz. Yapılacak bu görüşmelerde meclis üyesi arkadaşlarımızın, eğitim, sağlık, ulaşım gibi alanlardaki sorunları göz önünde bulundurarak gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Çünkü 2013 yılının hizmetleri yapacağımız bu bütçeyle gerçekleştirilecektir. Bir başka konu ise ilimizdeki amatör spor kulüpleridir. Bugüne kadar imkanlar dahilinde destek verdiğimiz amatör spor kulüplerine destek vermeye devam etmeliyiz. Destek verilmeyen amatör spor kulüplerinin ayakta kalması gençlerimizin spor yapma imkanı kısıtlanmaktadır" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ise "Yerel seçimlerin öne alınmasıyla seçimden

önce son bütçe görüşmelerini bu meclis yapacaktır. Bu meclisteki arkadaşlarımız belki bir dahi bütçe görüşmelerinde olmayabilirler. Bu nedenle en iyi ve en faydalı bütçe görüşmelerinin yaşanacağına inanıyorum. Amatör spor kulüpleriyle ilgili ise meclisimiz her dahim destek vermiştir. Birkaç ilçemizin dışında

saha sorunu kalmamıştır. Saha sorunu bulunan ilçelerimizde de çalışmalar devam etmektedir. Gerek malzeme gerekse altyapı konusundaki desteğimiz sürecektir" açıklamasında bulundu.

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündemde yer alan Görele'nin Kırıklı Beldesi'ndeki İlköğretim okulunun genişletilmesi için 208 metrekarelik binanın ve bin 248 metrekarelik arsanın kamulaştırılma kararı alındı.

Ayrıca İl Özel İdaresinin parke, taşocağı ve beton santrali kurmasıyla ilgili çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür tarafından meclise verilen bilgide fizibilite çalışmalarının sürdüğü belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Giresun İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement