Giresun Valisi Şahin, Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Giresun Valisi Şahin, Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde İnceleme Yaptı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesine kurulan Giresun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde inceleme yaptı.

18.12.2011 17:00

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesine kurulan Giresun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde inceleme yaptı.

Vali Şahin, Görele ilçesi ve ardından Çavuşlu beldesinde vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra beldede yapımına başlanan Giresun Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde inceleme yapan Şahin, burada yaptığı konuşmada, kurulacak tesisin çevreye zarar vermeyeceğini ifade ederek,

"Bu tesis her yönüyle Türkiye'de modernlik bakımından ilk 5 sırada yer almaktadır. Ayıklama ve arıtma ünitesi bulunan tesisin tabanı kesinlikle su sızdırmamaktadır. Sular arıtılacak, çöplerde geri dönüşüm yolu ile paketlenerek değerlendirilecektir. Tüm bu işlemler yapılırken etrafa da herhangi bir kokunun yayılması söz konusu değildir. Tesis kurulan alan sonun da yeşil alan haline getirilecektir. Vatandaşlarımızın endişelenmeleri gereksizdir" diye konuştu.

İncelemede vatandaşların konunun mahkemeye intikal ettirildiğinin belirtilmesi üzerine Vali Şahin, mahkeme kararına saygılı olacaklarını söyledi.

Vali Şahin'in, incelemelerine Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Çetinbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Taşkın ve Orhan Aydın ile Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Aslan katıldı.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Valisi Şahin, Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement