Göçmenleri Araçtan İndirip Kaçmak İstedi - Son Dakika
3.Sayfa

Göçmenleri Araçtan İndirip Kaçmak İstedi

Göçmenleri araçtan indirip kaçmak istedi Sivas'ta yakalanacağını anlayan sürücü otobüsündeki 160 kaçak göçmeni indirip kaçmak isterken yakalandıSİVAS - Sivas'ın Suşehri ilçesinde yakalanacağını anlayan sürücü otobüsündeki 160 kaçak göçmeni indirip kaçmak isterken jandarma tarafından yakalandı.

16.11.2017 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göçmenleri araçtan indirip kaçmak istedi

Sivas'ta yakalanacağını anlayan sürücü otobüsündeki 160 kaçak göçmeni indirip kaçmak isterken yakalandı

SİVAS - Sivas'ın Suşehri ilçesinde yakalanacağını anlayan sürücü otobüsündeki 160 kaçak göçmeni indirip kaçmak isterken jandarma tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Suşehri ilçesine 10 kilometre mesafede Erzincan- Tokat karayolu üzerinde meydana geldi. Ağrı'dan İstanbul istikametine gitmekte olan yolcu otobüsünün sürücüsü, güzergahta uygulama olduğunu düşünerek yakalanmamak için otobüste bulunan, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 160 Afgan ve Pakistanlı kaçak göçmeni yolda indirerek uzaklaştı. İhbar alan jandarma ekipleri, 120 kaçak göçmeni yakın bir noktadaki benzinlikte aldı. Kaçak 40 kaçak göçmen ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Kaçak göçmenler kimlik kontrolleri için İlçe Jandarma komutanlığı ve Emniyet Amirliği'ne götürüldü. Araç sürücüsü ise jandarma tarafından yakalanarak insan kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Göçmenlerin kimlik tespitlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edilecekleri öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Göçmenleri Araçtan İndirip Kaçmak İstedi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Göçmenleri Araçtan İndirip Kaçmak İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement