Gölbaşı Belediyesi Engellileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediyesi Engellileri Unutmadı

Gölbaşı Belediyesi Engellileri Unutmadı

Gölbaşı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara yönelik bir eğlence programı düzenledi.

03.12.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara yönelik bir eğlence programı düzenledi.

Düzenlenen programa Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Jandarma Komutanı Uğur Avcı, Gölbaşı Emniyet Müdürü Levent Alıcı, Gölbaşı Müftüsü Adem Karakelebek, Gölbaşı Belediyesi Meclis üyeleri, siyasi ilçe başkanları, belediye birim müdürleri ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Programda Tuana Beyriboy isimli çocuk, engelli bir çocuğun annesine yazdığı mektubu seslendirdi. Programda Gölbaşı Belediyesi Engelliler Halk Müziği Korosu konser verdi. Yerel sanatçı Ekrem Kara da seslendirdiği Ankara türküleri ile gelen davetlileri eğlendirdi.

"ENGELLİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, yaptığı konuşmada engelleri kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Gölbaşı Belediyesi'nin engelli vatandaşlar için yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Duruay şunları söyledi:

"Gölbaşı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza birçok hizmetler sunduk. Her zaman onların yanlarında olduk. Göreve gelir gelmez engelli vatandaşlarımızın yanlarında olacağız demiştik. Bunu hemen gerçekleştirerek engelli vatandaşlarımız için yer tahsis ettik ve burada engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına el uzattık. Engelli kardeşlerimiz hepimizin birer parçası. Engelli olacağımızı unutmadan, onların hayat şartlarını unutmadan, onların hayatını daha kolay, daha iyi hale getirmek için elimizden gelen ne varsa yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

Programda işaret dili kursu kursiyerlerine protokol tarafından sertifikaları verilerek, Gölbaşı Belediyesi Engelliler Halk Müziği Korosu'na çiçek takdim edildi. Program sonunda davetlilerle yemek ikramında bulunuldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediyesi Engellileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement