Piknik yapmaya gelen vatandaşlar kadın cesedi buldu - Son Dakika
3.Sayfa

Piknik yapmaya gelen vatandaşlar kadın cesedi buldu

- Piknik yapmaya gelen vatandaşlar kadın cesedi buldu İzmir'de gölde kadın cesedi bulundu İzmir'in Ödemiş ilçesinde piknik yapmaya Gölcük Gölü'ne giden vatandaşlar, gölde bir kadına ait cansız beden ile karşılaştı.

21.02.2022 17:55  Güncelleme: 18:36

- Piknik yapmaya gelen vatandaşlar kadın cesedi buldu

İzmir'de gölde kadın cesedi bulundu

İZMİR - İzmir'in Ödemiş ilçesinde piknik yapmaya Gölcük Gölü'ne giden vatandaşlar, gölde bir kadına ait cansız beden ile karşılaştı. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay bugün öğle saatlerinde ilçede bulunan Gölcük Gölü kıyısında meydana geldi. Piknik yapmak için göl kıyısına giden vatandaşlar, suda hareketsiz halde yatan bir kişiyi gördü. Durumn ihbar edilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma tarafından bölge güvenlik çemberine alınırken, kadına ait olduğu belirlenen ceset kıyıya çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapıan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Üzerinden kimlik çıkmadı

Öte yandan yapılan incelemede kadının üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenilirken, ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Piknik yapmaya gelen vatandaşlar kadın cesedi buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Piknik yapmaya gelen vatandaşlar kadın cesedi buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement