Serinlemek İçin Girdikleri Boğaz Sonları Oldu! Arkadaşları Kahroldu - Son Dakika
Güncel

Serinlemek İçin Girdikleri Boğaz Sonları Oldu! Arkadaşları Kahroldu

Serinlemek İçin Girdikleri Boğaz Sonları Oldu! Arkadaşları Kahroldu

Bursa'da, serinlemek için Boğazköy barajı bitişiğindeki gölette giren, Bünyamin Güzeltaş ile arkadaşı Metin Şener hayatlarını kaybetti. Sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

02.06.2017 16:00  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, dün serinlemek için Boğazköy barajı bitişiğindeki gölette boğulan 15 yaşındaki Bünyamin Güzeltaş ile aynı yaştaki arkadaşı Metin Şener'in sınıflarındaki sıralarını fotoğrafları ve çiçeklerle süsleyen arkadaşları gözyaşı döktü.

Huzur Mahallesi'nde oturan 8'inci sınıf öğrencisi Bünyamin Güzeltaş ile Lise bir öğrencisi Metin Şener arkadaşlarıyla dün okula gitmek yerine yüzmek için evlerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Boğazköy Barajı'na gitti.

ARKADAŞLARI YARDIM ÇAĞIRDI

Bünyamin Güzeltaş ve Metin Şen, kıyafetlerini çıkararak, baraj gölünün hemen yanında iş makineleriyle toprak alınması nedeniyle oluşan gölete girdi. Yüzme bilmedikleri için gölete girdikten bir süre sonra çırpınmaya başlayan çocukların yardımına arkadaşları Yusuf koştu. Kıyafetlerini çıkarıp arkadaşlarını kurtarmak için gölete atlayan Yusuf boğulacağını anlayınca sudan zorlukla çıkarak, cep telefonuyla itfaiye ve 112 Acil Servisi aradı.

Serinlemek İçin Girdikleri Boğaz Sonları Oldu! Arkadaşları Kahroldu

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Olay yerine gelen ekipler de Bursa Emniyet Müdürlüğü sualtı polisinden yardım istediler. Sualtı polislerinin yaptığı çalışma sonucu iki gencin cansız bedenleri sudan çıkarıldı. İki öğrencinin cenazesi dün Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Huzur Mahallesi'nde gece toprağa verildi.

SINIFLARINDA HÜZÜN VARDI

Öğrencilerin eğitim gördüğü okullarında bugün hüzün vardı.Öğrencilerin sıralarına arkadaşları tarafından fotoğrafları konularak çiçeklerle süslendi. Arkadaşları Bünyamin ve Metin için gözyaşı döktü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serinlemek İçin Girdikleri Boğaz Sonları Oldu! Arkadaşları Kahroldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement