Gölmarmara Kayapınar'a Sağlıklı Altyapı - Son Dakika
Güncel

Gölmarmara Kayapınar'a Sağlıklı Altyapı

Gölmarmara Kayapınar\'a Sağlıklı Altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara'nın Kayapınar Mahallesi'nde çalışma yaparak kanalizasyon bağlantısı olmayan haneleri fosseptik çukurlarından kurtardı.

19.12.2017 11:01  Güncelleme: 11:05

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşları sağlıklı sistemlere kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ bu kapsamda, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi'nde yıllardır foseptik kullanan hanelerin kanalizasyon bağlantılarını gerçekleştirdi. Nato Caddesi küme evlerinde yapılan şebeke döşeme çalışması sayesinde şimdiye kadar kanal hattı olmayan vatandaşlar sağlıklı altyapıyı kullanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, çalışmaların devam ettiği sırada mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti.

"CENGİZ BEY OLMASA BU HİZMETLER BİZLERE KADAR ZOR GELİRDİ"

Kayapınar Mahalle Muhtarı Kemal Sarıdağ, "Mahallemize yaptıkları hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyorum. Cengiz Bey olmasa bu hizmetler bizlere kadar zor gelirdi. Çalışmalarından çok memnunuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölmarmara Kayapınar'a Sağlıklı Altyapı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement