Gönül Elçileri Projesi - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçileri Projesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Arapgir'de yetim ve öksüz çocuklarla, şehit ailelerine moral yemeği tertip edildi.

26.03.2013 18:20

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Arapgir'de yetim ve öksüz çocuklarla, şehit ailelerine moral yemeği tertip edildi.

Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Amirliğinin ortak düzenlediği organizasyon kapsamında çocuklar velileri refakatinde, Kaymakamlık tarafından tahsis edilen araçlarla, Elazığ'ın Keban ilçesinde bir restorana götürüldü.

Gönül elçiliği yapan İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları çocuklarla tek tek ilgilendi. Ailelerden ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, burada yaptığı konuşmada, bugün çocuklara yaşattıkları mutluluğun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Öksüz ve yetim çocukları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirten Turan, "Yetim ve öksüzleri sevindirmek, engellilere sahip çıkmak, kimsesizlerin ve özellikle de yaşlıların gönlüne girmek çok önemlidir. Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini onlara her zaman göstermeliyiz. Onlar da bizim çocuklarımız. Tüm yetimleri ve öksüzleri tebessüm ettirmek, onlara el uzatmak bizim sorumluluğumuzdur" diye konuştu.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da mayıs ayı içinde çocuklar için Hezenek Mesireliği'nde bir piknik vereceğini kaydetti.

Etkinliğe Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Uz, İlçe Emniyet Amiri Hakan Köse, Keban Kaymakamı Ahmet Arık, Keban İlçe Emniyet Müdürü Sami Tanrıverdi de katıldı. - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gönül Elçileri Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement