Gönüllü Anneler İhtiyaç Sahibi Çocuklara Malzeme Örüyor - Son Dakika
Güncel

Gönüllü Anneler İhtiyaç Sahibi Çocuklara Malzeme Örüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gönüllü ev hanımları, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklara, kazak, şapka, atkı, eldiven ve yelek örüyor.

08.02.2018 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gönüllü ev hanımları, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklara, kazak, şapka, atkı, eldiven ve yelek örüyor.

Ereğli Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü, "Okul Çocukları Üşümesin Projesi" kapsamında belediyeye ait Cumhuriyet Halk Evleri'nde bir araya gelen ev hanımları, ihtiyaç sahibi çocuklara gönüllü olarak çeşitli giyim malzemeleri üretiyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, gönüllü annelerin örnek çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ereğli Belediyesinin bu tür projelere her türlü desteği vermeye hazır olduğunu anlatan Başkan Uysal, "Proje kapsamında bir grup gönüllü bayanımız, kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kazak, şapka, bere, atkı, eldiven, yelek gibi malzemeler örüyor. Sizlerle gurur duyuyorum. Duyarlılığınızdan ötürü hepinize tek tek teşekkür ediyorum." dedi.

Belediyeye desteklerinden dolayı teşekkür eden dikiş hocası Serap Ay, "Burada hem zamanımızı geçiriyoruz hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Belediyemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çocuklarımıza faydalı olabiliyorsak ne mutlu bizim gibi annelere." ifadelerini kullandı.

Örülen giyim malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gönüllü Anneler İhtiyaç Sahibi Çocuklara Malzeme Örüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement