Google Maps Appstore'da Rekora Koşuyor - Son Dakika
Teknoloji

Google Maps Appstore'da Rekora Koşuyor

Google Maps Appstore\'da Rekora Koşuyor

iOS kullanıcılarının Google Maps’e yoğun ilgisi devam ediyor. 48 saatte rekor indirilme sayısına ulaşan Google Maps, önemli bir başarı yakaladı. Harita hataları nedeniyle başı dertte ...

19.12.2012 02:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iOS kullanıcılarının Google Maps'e yoğun ilgisi devam ediyor. 48 saatte rekor indirilme sayısına ulaşan Google Maps, önemli bir başarı yakaladı.

Harita hataları nedeniyle başı dertte olan iOS kullanıcılarının imdadına Hızır gibi yetişen Google Maps, AppStore'a adım attıktan kısa bir süre sonra en çok indirilenler listesinin en tepesine yerleşmeyi başardı.

Kısa sürede bir milyon indirilme rakamını geride bırakan Google Maps'in 10 Milyon'a ulaşması da çok uzun sürmedi. Google yöneticilerinden Jeff Huber'ın Google+ sayfası üzerinden yaptığı bilgilendirmeye göre Google Maps, 48 saatte 10 Milyon'dan fazla indirildi.

Üstelik bu rakamın içersine henüz bir çok bölge dahil değil zira Google Maps henüz tüm bölgelerde indirilmeye açılmadı. Bu kapsama ülkemiz de dahil. Etki alanının genişlemesi ile birlikte Google Maps'in bu rakamı katlaması hiç de sürpriz olmayacaktır. Google Maps'in ilgili bağlantısı için adresi kullanabilirsiniz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Google Maps Appstore'da Rekora Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement