Görenleri Hayrete Düşüren Kurbanlıklar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görenleri Hayrete Düşüren Kurbanlıklar

14.09.2014 15:06  Güncelleme: 15:16

Kurban Bayramı yaklaşırken Bursa'da bir kurban pazarındaki kurbanlıkların görüntüleri 'Maşallah' dedirtti.

Kurban Bayramı'nda satılmak üzere Mehmet Bulut’un Ağrı’dan Bursa Yunuseli Hayvan Pazarı'na getirdiği danaların ağırlıkları 1 ton ile 1 ton 500 kilo arasında değişiyor. Bulut, Ağrı’dan kurbanda satmak için Bursa’ya getirdiği danaların Türkiye’nin en büyük hayvanları olduğunu iddia etti. Kurbanlık çadırında 1 tonun üzerinde 25 kurbanlık danası bulunan Bulut, kurbanlık danalardan bir tanesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğini söyledi.

16 MİLYAR LİRAYA KURBANLIK

Devasa büyüklükleriyle dikkat çeken kurbanlık danaların fiyatları ise, 12 bin lira ile 16 bin lira arasında değişiyor. Türkiye’nin en büyük kurbanlıklarının kendi çadırında olduğunu ifade eden hayvan yetiştiricisi Mehmet Bulut, “25 tane kurbanlık danamız var. Kurbanlık danaların ağırlığı 1 tondan, 1 ton 500 kilo kadar çıkıyor. Kurbanlık danalarımın hepsi tartıldı. Sattığım hayvanların hepsinin pasaportu var. Biz danalarımızı Muş’un Korkut ilçesinde yetiştirdik. Kurbanlık danalarımızı 12 bin lira ile 16 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıyoruz” dedi.

"KURBANLIKLARDAN BİRİNİ CUMHURBAŞKANI'NA HEDİYE EDECEĞİM"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyen Bulut, “Cumhurbaşkanımız çok sevilen bir insan. Çadırımdaki en güzel hayvanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğim” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Görenleri Hayrete Düşüren Kurbanlıklar - Son Dakika


Advertisement