Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Sahaya Savaş Pilotu Montuyla Çıktı - Son Dakika
Spor

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Sahaya Savaş Pilotu Montuyla Çıktı

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Demir Grup Sivasspor maçına pilot montuyla çıktı. Tuna'nın bu tercihi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

25.02.2018 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna, Sivasspor'la oynanan lig maçı öncesinde dikkati çeken bir harekete imza attı. Tuna, mücadeleye pilot montuyla çıktı.

TANER TUNA, ŞEHİTLERİMİZİ ANDI

Savaş uçağı pilotların giydiği montla yeşil sahaya çıkan Tamer Tuna bu hareketiyle İzmir Çiğli 2'nci Ana Jet Üssü'nden tecrübe uçuşu amacıyla havalanan ve kalkışından 5 dakika sonra düşen uçakta şehit olan pilotlarımızı andı.

İzmir Çiğli 2'nci Ana Jet Üssü'nden havalanan SF-260D eğitim uçağı, kalkışından 5 dakika sonra düşmüştü. Uçakta bulunan pilotlar Yüzbaşı Yunus Bal ile Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan şehit olmuştu.

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Sahaya Savaş Pilotu Montuyla Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Sahaya Savaş Pilotu Montuyla Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ,,,,,,,,,,,,,: seneye kovulur gömlekle gezer 2 13 Yanıtla
    MAN kafalı : sende hemen kına organizasyolarında baş rolü kaparsın.hadi iyisin hayatında belkide ilk kez böyle önemli bir organizasyonda bulunacaksın ve bütün kınalar pardon ışıklar senin üzerinde olacak 5 0 ÖMER TÜRKOĞLU: SENİN GİBİ İRLANDALI ÇOK VAR ARAMIZDA.......... 1 3
  • tuna arpacı: tebrik ederim 2 0 Yanıtla
  • Akiko: Büyüksün 2 0 Yanıtla

Advertisement