'Gri' kategoride aranan terörist İstanbul'da yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

'Gri' kategoride aranan terörist İstanbul'da yakalandı

İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 'aranan teröristler' listesinde 'gri' kategoride yer alan bir hücre sorumlusunun da aralarında olduğu 4 örgüt üyesinin yakalandığı belirtildi.

14.06.2019 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 'aranan teröristler' listesinde 'gri' kategoride yer alan bir hücre sorumlusunun da aralarında olduğu 4 örgüt üyesinin yakalandığı belirtildi.

Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP/C'ye yakın bir yayın organının Sultangazi'deki irtibat bürosuna bugün öğle saatlerinde baskın düzenledi. Özel Harekat polisleri ve helikopter eşliğinde yapılan operasyonda yol tamamen trafiğe kapatılırken, baskında, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 'Aranan Teröristler' listesinde "Gri" kategoride yer alan Ali Aracı adlı hücre sorumlusunun da aralarında olduğu 4 DHKP/C'linin yakalandığı öğrenildi.

Söz konusu adreste yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital malzeme ve örgütsel dokümana el konulduğu öğrenildi.

Terör polisince gözaltına alınan 4 DHKP-C'linin, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesine getirildiği belirtiliyor.

Örgüt üyelerinin emniyetteki işlemleri sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Gri' kategoride aranan terörist İstanbul'da yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şırnak'ta Gümrük Kaçağı Malzeme Operasyonu: 880 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi
    10:47 Şırnak'ta Gümrük Kaçağı Malzeme Operasyonu: 880 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi

    Şırnak'ın Uludere, Silopi ve Cizre ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda piyasa değeri 880 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda sigara, motorin, cep telefonu, kozmetik malzemesi, elektronik sigara, güneş gözlüğü, inşaat malzemesi, spor ayakkabı, diğer elektronik eşya, anahtar takımı, çay, nargile tütünü ve diğer gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı
    10:43 Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye verilen hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay Mehmet S.'nin ise beraatine karar verildi.

  • Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı
    10:40 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı

    Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı. Denetimlerde yakalanan 2 dilenci idari para cezasıyla gönderildi.

  • Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama
    10:39 Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama

    Adana'da günübirlik kiralık dairede kalan bir kişi tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. İlgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

  • Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı
    10:37 Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı

    Kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, düzenlenen operasyonla İstanbul'da yakalandı.

  • Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı
    10:36 Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı

    Adana'da bir apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın cinayet şüphelisi arkadaşları, polisi arayarak olayı bildirdi. Şüpheliler, panikleyip odadan ayrıldıklarını ve kanlar içinde olduğunu görünce polisi aradıklarını savundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin olay yerinde olduğu tespit edildi ve tutuklandılar.

  • Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı
    10:32 Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı

    Kanye West'in performansı sırasında 'trans kadın' ve birkaç erkek arasında kavga çıktı. Kavganın başlangıcı bir izleyici tarafından çekilen videoya yansıdı. Trans kişi, adamla yumruklaşırken kalabalığı kavgaya teşvik etti. Kavga sonunda araya giren bir kişi kavgayı durdurdu ve herkes dans etmeye başladı. Kavganın neden çıktığı belirsizdir ve Kanye'nin performansı California'da düzenlenen bir müzik festivalinde gerçekleşti.

  • Edremit'te Yamaç Paraşütü Kazası: Bir Akademisyen Hayatını Kaybetti
    10:31 Edremit'te Yamaç Paraşütü Kazası: Bir Akademisyen Hayatını Kaybetti

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde yamaç paraşütüyle uçuş yapan Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, kontrolünü kaybederek kayalıklara düştü. Şenergin ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement