Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Kalp Krizi Geçirdi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Kalp Krizi Geçirdi

AK Parti’nin 22’nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmak üzere Afyonkarahisar'da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metinkalp krizi geçirdi.

10.05.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 22'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Afyonkarahisar'da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metinkalp krizi geçirdi.

Afyonkarahisar'da dün başlayan toplantıya akşam saatlerinde katılan Metin, bu sabah saatlerinde kaldığı otelde kalp krizi geçirdi. Metin'e ilk müdahaleyi AK Partili milletvekilleri, doktor ve otelin sağlık görevlileri yaparken, Metin daha sonra otel önünde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansı ile önce Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, Metin'in sağlık durumunun iyi olduğu ancak kendisine anjiyo yapılacağı bildirildi.

Bu arada Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Partili yöneticiler ve bürokratlar hastanede Metin'i ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Metin'e öğlen saatlerinde anjiyo yapılması bekleniyor. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement