Güneş, Toplantı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Güneş, Toplantı Düzenledi

Güneş, Toplantı Düzenledi

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, “Çok zeki olmak her zaman vatan sevgisi için yetmiyor.

04.10.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Çok zeki olmak her zaman vatan sevgisi için yetmiyor. 15 Temmuz kısaca bunun örneğidir" dedi.

İldeki eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin düzenlediği basın toplantısında çok zeki olmanın her zaman vatan sevgisi için yetmediğini, milletin önlediği 15 Temmuz darbe girişimi gecesinin buna bir örnek olduğuna değinen Hüseyin Güneş, "Hiç önemsemediğimiz, meslek liselerindeki 'şu öğrencidir, bu öğrencidir' diye böyle zaman zaman burun kıvırdığımız o çocuklar 15 Temmuz'da ne fedakarlıklar gösterdi görüyoruz. En iyi imkanlarla, devletin yetiştirdiği, imkan sunduklarının da işte neler yaptığını yaşadık, gördük. Onun için değerler eğitimi bizim için çok önemli" diye konuştu.

144 okuldaki sınıflara 2 bin 637 akılı tahta konulduğunu, ayrıca FATİH projesi kapsamında 5 bin 238 öğrenciye ve 3 bin 543 öğretmen ve okul yöneticisine tablet bilgisayar dağıtıldığını anlatan Milli Eğitim Müdürü Güneş, 8 bin 827 öğrenciye sunulan taşıma ve yemek hizmeti için yaklaşık 2 milyon TL harcama yapıldığını söyledi.

Güneş, toplantıya katılan gazeteciler ve diğer yöneticilerle fotoğraf çektirdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güneş, Toplantı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement