Güneykaya Mahallesi'nde Halk Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Güneykaya Mahallesi'nde Halk Toplantısı

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır ve Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Güneykaya Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısına katıldı.

05.05.2017 12:14

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır ve Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Güneykaya Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısına katıldı.

Kaymakam Nasır ve Belediye Başkanı Uysal, mahalle odasındaki toplantıda, kaymakam olarak her zaman vatandaşın emrinde olduğunu ifade ederek, "İlçeye geldiğinizde bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bizler de sizin ayağınıza kadar gelip, sorunlarınızı yerinde çözmek için buradayız." dedi.

Halk günü toplantılarını tüm mahallelerde yapmaya devam edeceklerini belirten Kaymakam Nasır şöyle devam etti:

"Burada sizinle hem hasbıhal ederken bir yandan da sorunlarınızı dinleyerek sorunlara çözüm arayışında olacağız. Kısa vadede çözülebilecek problemler varsa kurum müdürlerimizle hemen müdahale edip çözme, uzun vadede çözülebilecek problemler varsa da not alıp, bir ortak akılla hareket ederek çözüm arayışında olma yolunda bu toplantıları düzenliyoruz."

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal da belediyenin tüm imkanlarının mahallelerin hizmetinde olduğunu ve belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış ya da eksik almış yerlerden başlayarak, adil şekilde halka sunmaya gayret ettiklerini belirtti.

Toplantıda mahallelinin istekleri doğrultusunda Güneykaya Aşağı ve Yukarı Mahallelerine otobüs durağı, tuvalet ve kilitli taş döşenmesine karar verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güneykaya Mahallesi'nde Halk Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement