Günün Özeti - Son Dakika
Güncel

Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

13.10.2017 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan'dan İdlib açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz' dedik, bu gece TSK ÖSO ile birlikte İdlip ile ilgili şuanda operasyonu başlattı" dedi.

...

TSK'dan İdlib açıklaması

İdlib'te görev yapacak Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının 12 Ekim'den itibaren gözlem noktalarını teşkil faaliyetlerine başladığı bildirildi.

...

Bakan Ağbal'dan MTV açıklaması

Motorlu Taşıtlar Vergisi yüzde 25'e çekildi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, "1300-1600 cc araçlar için 40 bin lirayı aşmayanlar için bin 294. Ama aracın vergisiz değeri 1 Ocak 2018 yılında alındıysa 40 bin lirayı aşıyorsa, bunun vergisi bin 423 lira olacak" dedi.

...

15 ilde 124 adrese FETÖ operasyonu

Silahlı terör örgütü FETÖ'ye yönelik İstanbul merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 53 kişi gözaltına alındı. Polis, 124 adrese yapılan baskında adreslerinde bulunamayan firari 62 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

...

23 terörist daha etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadele operasyonları kapsamında son bir haftada icra edilen operasyonlarda 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

6 ilde PKK/KCK operasyonu: 34 gözaltı

Adana merkezli 6 ilde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 kadın 1'i çocuk toplamda 34 kişi gözaltına alındı.

...

Düğünde maganda dehşeti

Düğünde silahla eğlence ölümle bitti.

(İHA)

Günün Özeti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Günün Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement