Güroymak Belediyesinden Ücretsiz Otopark - Son Dakika
Yerel

Güroymak Belediyesinden Ücretsiz Otopark

Güroymak Belediyesinden Ücretsiz Otopark

Bitlis’in Güroymak Belediyesi, ilçedeki otopark sorununu çözmek amacıyla 3 bin metrekarelik alanı ücretsiz otopark olarak hizmete sundu.

11.06.2017 17:33

Bitlis'in Güroymak Belediyesi, ilçedeki otopark sorununu çözmek amacıyla 3 bin metrekarelik alanı ücretsiz otopark olarak hizmete sundu.

İlçedeki otopark sorununa köklü çözümler üretmek için kolları sıvayan Güroymak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda ilçe merkezinde bulunan Gölbaşı beldesi minibüs durağı yanındaki 3 bin metrekarelik bir alanı kiralayarak ücretsiz otoparka çevirdi. Yapılan çalışma ile ilçeye toplam 120 araçlık otopark kazandıran Güroymak Belediyesi, bu sayede otopark sorununa da kalıcı bir çözüm üretmiş oldu. Ücretsiz olarak hizmete sunulan otopark projesi ilçe halkının takdirini topladı.

Geçiş güzergahında bulunan Güroymak'ta her geçen gün araç sayısının artmasına bağlı olarak otopark sorunu yaşandığını belirten Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, bu sorunu kökten çözüme kavuşturmak için belediye olarak çözümler üretmeye çalıştıklarını söyledi. Çalışmalar kapsamında belediye olarak bir ilke imza atarak otoparkı ücretsiz olarak hizmete sunduklarını ifade eden Alibeyoğlu, "İlçedeki otopark sorununu komple çözmek için farklı alanlarında otopark yeri arayışlarımız devam ediyor. Ücretsiz olarak hizmete sunulan 3 bin metrekarelik otopark alanının ilçe merkezinde olmasının otopark sorununu büyük ölçüde çözecektir" dedi - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güroymak Belediyesinden Ücretsiz Otopark - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement